Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kateřina Sokolová: Miss pomáhá rodinám s autismem a věnuje se umění. Kdy se bude vdávat?

Video se připravuje ...
Holky na víně: Kateřina Sokolová
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
24. listopadu 2023 | 06:00

Má těžce postiženého bratra, založila nadační fond, vystudovala ekonomii a pracuje v aukční síni. Přitom to v roce 2007 vypadalo na „klasickou” modelkovskou kariéru, když Kateřina Sokolová vyhrála soutěž Miss a otevřely se jí dveře do celého světa. O tom všem vypráví v novém dílu podcastu Holky na víně.

Do rozjeté modelkovské kariéry vpadla těžká rána. Katčinu bratrovi totiž diagnostikovali ve dvou letech těžký autismus. Tatínek zůstal na péči o malého Ráďu sám a s Katkou založil nadační fond Auttalk, který pomáhá rodičům, jejichž děti potkal podobný osud. „Radovan hodně ovlivnil můj život a směřování,” svěřuje se Katka a popisuje bez obalu, jak probíhá péče o děti s poruchami autistického spektra. 

Jak se na modelku dívali učitelé, když studovala ekonomii? Kudy vedla cesta k zaměstnání v aukční síni? A přemýšlí Katka o vdávání, když byla v minulosti už dvakrát zasnoubená?

Baví vás naše VIP rozhovory a video formáty? Veškerý obsah najdete na našem YouTube kanálu Ženy na síti, kde si díky široké škále témat vybere opravdu každý.

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

 

Autor: TeSim
Video se připravuje ...