Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jsme v šoku: Princezna Kate se odklonila od tradičních kostýmků. Oblékla žhavé módní hity!

5. října 2023 | 13:00

Princezna Catherine je svým stylem charakteristická v elegantní business módě, jež je nejčastěji opřena o kalhotové kostýmky či separé palazzo kalhoty kombinované kupříkladu s oblíbenými buklé blejzry. Při návštěvě komunitního centra vsi Razom však po delší době uhnula ze svého opakujícího se vzorce a oblékla stěžejní trendy zbrusu nové podzimní sezony. O kterých trendech tu vedeme řeč?

Luxusní barva podzimu

Princezna z Walesu navštívila komunitní centrum vsi Razom v Bracknellu, které podporuje ukrajinské uprchlíky. Vyslechla si informace o činnosti, kterou komunita vykonává na podporu těch, kteří přišli do tamní oblasti ze země zmítané válkou. Při této příležitosti se příznačně oblékla do šedých odstínů, barvy symbolizující moudrost, profesionalitu, vážnost, ale i eleganci. Šedou se navíc napojila na rostoucí podzimní trend, který měl na přehlídkových molech světových značek nejvíce konzistentní linku v představení podzimních a zimních trendů.

Podzimní vrstvení

Uhnula tak nejen z oblíbené béžové palety, ale i business kostýmků odrážejících její styl. Vsadila na důmyslné podzimní vrstvení, jež je ideální v počátcích nové sezony. Na bílou košili, základní módní atribut, bez kterého nelze v šatníku stavět, navrstvila úpletovou vestu prostých linií. Díky srolovanému stojáčku nechala pak navíc nahlédnout na límeček. Styling tak v konečném důsledku působil estetikou školní uniformy, která vedle šedé bude dalším kralujícím hitem.

Jak ho jinak kombinovat, to se dozvíte v následujícím videu:

Video se připravuje ...
Trend školní uniformy je i pro vás! Jaké detaily podle stylistky Kamily Vodochodské vybrat? • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Decentní prvky i oblíbené náušnice

Svěží pojetí podzimního vrstvení doplnila vlněnými kalhotami a lodičkami na decentním blokovém podpatku. Celkový ležérní, byť stále prudce elegantní styl zjemnila navíc nude líčením, typickými volnými loknami i zlatými kruhovými náušnicemi dekorovanými perlami značky Shyla Jewellery, kterou si v poslední době obzvláště oblíbila.

Doprovodné tóny červeného vína i šperky, které mají duši

Vyzkoušejte základní, jednoduchou lekci podzimního vrstvení do stále ještě vlídného počasí podle princezny Catherine. Šedému monochromatickému looku budou navýsost lichotit tmavé tóny červeného vína. Důmyslné budou zejména na sofistikovaných botách či kabelkách. Vedle bordó barvy půjdou ruku v ruce i se zlatými šperky.

Nákupní tipy: košile Lindex, 999 Kč; úpletová vesta Cefinn, 150 £ (cca 4223 Kč); vlněné kalhoty COS, 125 € (cca 3049 Kč); boty Kazar, 3490 Kč; náušnice martinasmira.cz; 590 Kč

Redakční tip: Pokud jsou zlaté náušnice na vašem aktuálním módním wish-listu, zkuste se porozhlédnout po špercích z dílny mladé podnikatelky Martiny. Martina Rozenberg Šmíra stojí za šperky ručně vyráběnými z různých perliček české značky Preciosa, japonské značky Miyuki, pařížské značky Les Perles par Puca a také z minerálů, pravých perel a čínských skleněných korálků. Dbá na kvalitu každého komponentu, a navíc vyrábí autentické a znovu použité šperky vyrobené z obnošeného zboží luxusních světových brandů. Šperky z knoflíků, či dokonce zipů značek Chanel, Louis Vuitton či Prada jsou tak cenově dostupné pro všechny.

Trendy kousky, které oživí váš šatník, pořídíte za skvělé ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma. 

Na další působivé looky princezny Kate se podívejte do naší fotogalerie. 

Autor: Žaneta Podlahová