Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Jubilejní 100. díl StarDance: Nečekané těhotenství, první vypadlíci a večer plný vzpomínek

21. října 2023 | 22:40

Další díl oblíbené soutěže StarDance se nesl ve slavnostním duchu. Jednalo se totiž o 100. epizodu. A nemohl ji tanečním vystoupením otevřít nikdo jiný než historicky první král tanečního parketu – Roman Vojtek. V publiku usedlo mnoho bývalých soutěžících, kteří si tento večer nenechali ujít. 

Velké překvapení připravila bývalá účastnice XI. řady tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, která ukázala těhotenské bříško. Čeká svého druhého potomka, první dceru Isabellu Andrea přivedla na svět v srpnu 2019.

Jak již bylo řečeno, tento večer byl mimořádný. Věděli jste například, že během 100 epizod se na tanečním parketu vystřídalo 108 celebrit, 64 profesionálních tanečníků a o osudu soutěžících rozhodovalo 16 porotců? Přenos se ale nenesl jen ve vzpomínkovém duchu, ale samozřejmě nechyběly tance soutěžních párů.

Taneční vystoupení a hodnocení

Richard Krajčo a Dominika Rošková zatančili smyslné tango. Richard Genzer opět vtipně tanec okomentoval: „Bylo to takové to tango, které se tančilo před školou, a občas ho zbrzdil retardér.“

Valčík v podání Evy Adamczykové a Jakuba Mazůcha byl okouzlující a porotkyně Tatiana Drexler nešetřila chválou. A chválu si vysloužili i od Zdeňka Chlopčíka.

Divokou sambu předvedli Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková. A jak jejich výkon okomentoval Richard Genzer? „Úniková hra, jak se vyhnout sambě.“

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti předvedli tango, které porota pochválila, měla jen malé výtky.

Klasický valčík zatančili David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná a porota vyzdvihla fakt, že dnes se jim tanec povedl výrazně lépe než v minulém kole.

Marek Adamczyk v pestrobarevném kostýmu spolu s Lenkou Norou Návorkovou předvedl sambu. Kvůli zranění musela Nora tančit bosa, ale i přes to předvedli skvělý výkon, který porota ocenila.

VIDEO: Snowboardistka Eva Adamczyková: Panika a obrovská tréma!

Video se připravuje ...
Snowboardistka Eva Adamczyková: Panika a obrovská tréma! • VIDEO: Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Iva Kubelková a Martin Prágr zatančili tango a porota nešetřila chválou. Získali i velmi vysoký počet bodů.

Valčík Josefa Maršálka a Adriany Maškové vyloudil úsměv na tvářích porotců. I přes jasné nedostatky tanečníky pochválili a ocenili hlavně Josefův nadhled a stále dobrou náladu.

Samba v podání Ivany Chýlkové a Jana Tománka sklidila obrovský potlesk. Od poroty získali spíše nižší známky.

Poslední dvojice, která tančila, byli Darija Pavlovičová a Dominik Vodička. Vystřihli krásné tango. Porota sice měla malé výtky, ale chvála převládala.

První vypadlíci

Nikdo nechce ze soutěže vypadnout, a už vůbec ne první. Někdo to ale být musí. Prvními vypadlíky XII. řady StarDance se stali David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná.

A jaké téma bude mít další díl StarDance? Tančit se bude na české a slovenské písně. A mimořádně v neděli 29. 10.

Autor: Martina Miláčková