Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Lucie Vondráčková: Rolí učitelky v Ulici si plním sny

Video se připravuje ...
Lucie Vondráčková: Rolí učitelky v Ulici si plním sny
VIDEO: Štěpánka Bínová
15. září 2023 | 06:00

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková je novou posilou v seriálu Ulice a první díly s ní můžete sledovat už začátkem podzimu. Už podle ukázek je jasné, že její postava učitelky – Soňa Čechová – je svérázná žena. Proč je to pro herečku vysněná role?

Učitelskou profesi má Lucie Vondráčková v krvi. „Já jsem si přála být učitelkou, moje babička byla učitelkou jazyků. Často jsem s ní chodila na hodiny a bylo mi to hodně blízké. Takže jo. Je to jeden ze splněných snů,“ přiznala zpěvačka a popsala svou postavu jako silnou, dominantní a vzdělanou ženu, která už má vybudované rodinné zázemí a bojuje za svou integritu, což je herečce sympatické.

Kvůli natáčení a dalším pracovním povinnostem si moc volna neužila. Já myslím, že jsem měla volno deset let téměř, protože jsem byla s dětmi doma, a teď už je fajn, že zase volno nemám,“ řekla Lucie s tím, že je zvyklá na vysoké pracovní nasazení a relaxuje výjimečně. „Chodím s pejskem ven do lesa, tancuju, chodím někdy na masáž, když už je to nesnesitelné. Ale já moc relaxu nepotřebuju, já jsem taková ta holka osmdesátých let, která je zvyklá, když zabere, tak jet na 100 procent,“ dodala.

Co dalšího prozradila? To se dozvíte ve videorozhovoru v úvodu článku.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...