Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tento týden v Ulici: Zásadní životní krok, Magda terčem šikany i Blančina tajemství!

Video se připravuje ...
8. ledna 2024 | 06:00

Tento týden se bude v Ulici schylovat k velké romantice. Jirka Herman se totiž rozhodne, že Gábinu požádá o ruku. Láska je nakloněna i Karle a Márovi, nadále si budou užívat tajné randění. Ne však každý z oblíbených hrdinů bude prožívat šťastný začátek nového roku. Obzvlášť Magda bude zažívat dost svízelné situace. Jaká nepříjemnost ji čeká tento týden a co dalšího se odehraje? To se dozvíte u nových dílů od pondělí do pátku v obvyklém čase od 18.30 hod.

Zvídavá Věrka opět zasahuje do životů druhých

Říká se, že přání je otcem myšlenky, ale někdy to prostě nefunguje. Věrka se stále nevzdává naděje, že se k sobě Karla a Mára vrátí, jenže zatím se to u nich z jejího úhlu pohledu vyvíjí přesně opačně. Místo aby byli ti dva spolu, Karla s někým tajně flirtuje po telefonu. A co víc, před Věrkou má zjevně velká tajemství, jež právě s tímto flirtováním očividně souvisejí. Nebyla by to však Věrka, aby se nepokusila opět zasáhnout ve jménu záchrany synova manželství… Co Věrka udělá? Co na Karlu málem praskne? A při čem ji Věrka nachytá jen krátce po první šlamastyce?

Blančina tajemství

Tajemství před svými blízkými máme občas každý. Blanka jich má ale v poslední době najednou ažaž. Například Luděk stále netuší, co všechno se minulý týden odehrálo v Krkonoších a jak se to na Evženovi podepsalo. O tom ale nemá zdání ani samotná Hana, která se Blance opět ozve s prosbou o setkání. Potřebuje s ní probrat právě dění kolem penzionu. Přestože se snaží působit klidně, i na ní je znát, jak ji všechno v poslední době válcuje… Co Blanku zarazí? Jak na tom Hana je? Jaké má novinky? A proč se Blanka málem sesype při zmínce o Evženovi?   

Kuriózní žádost o ruku

Žádosti o ruku jsou různé – předem pečlivě naplánované i impulzivní, romantické, dobrodružné i komické. Své by o tom mohl vyprávět také Jirka Herman, jenž se nyní odhodlá k zásadnímu životnímu kroku. Jenže kvůli práci jdou opět všechny jeho plány stranou. Jirka si může nechat o romantice jenom zdát, ke všemu se mu zkomplikují i další věci. Když už ze sebe konečně vysouká onu klíčovou otázku, zda si ho Gábina vezme, bude to kvůli okolnostem vypadat spíš jako momentální blouznění… Jak na to Gábina zareaguje? Proč Jirka skončí v nemocnici? Co bude pro Gábinu ještě větší šok než Jirkova zmatená žádost o ruku?

Ochranitelský Miloš

Zůstat při zemi, když se člověku daří, dá občas docela zabrat, zvláště pokud v tom hrají velkou roli emoce a endorfiny. Také Eva nyní zdárně surfuje na vlně úspěchu, neboť se jí prodeje rozběhly na plné obrátky. O co více ale boduje v podnikání, o to náročnější to má ve své práci, kde neustále čelí nemístným poznámkám otravných štamgastů. Zajde to tak daleko, že si to s nimi hodlá vyřídit i samotný Miloš, což je pro Evu představa přímo děsivá. Ovšem nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř, hlavně co se Milošových kousků a Eviných nepředvídatelných reakcí týče… Jaké obrátky to u Knoblochových nakonec nabere? Co ani jeden z nich nepředpokládá?   

Jako ve zlém snu

Komu a čemu může člověk věřit, když najednou není nic takové, jak se zdá? Magda si připadá v posledních dnech jako ve zlém snu. Pokud si myslela, že ten nejhorší otřes má za sebou, zjevně se mýlila. Jako by se všechno a téměř všichni spikli proti ní. Magda najednou neví, na koho se může opravdu spolehnout. Složitou situaci, v níž se ocitla, nyní ke všemu ještě více zhorší zjevná kyberšikana namířená proti ní… Jak na to Magda zareaguje? Co je pro ni další ranou pod pás? A co se děje v kyberprostoru školy?

Autor: Žaneta Podlahová