Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Aneta Krejčíková: Prsa jsem si nechala upravit, abych se cítila líp

Video se připravuje ...
Aneta Krejčíková: Prsa jsem si nechala upravit, abych se cítila líp
VIDEO: Štěpánka Bínová
17. září 2023 | 06:00

V Ulici Aneta Krejčíková (32) coby Gábina Pumrová řeší trable v salonu i s dospívajícím synem. Puberta sice u jejích dětí ještě nehrozí, ale i tak ji plně zaměstnávají. Jak se jí daří skloubit práci s výchovou syna Bena (5) a dcery Toničky (3)? A jaká velká životní změna se u ní udála?

U herečky se především udála jedna velká životní změna! S rodinou se totiž přestěhovala z bytu v pražských Ďáblicích na Křivoklátsko, kde se už zabydluje od začátku léta. „Momentálně je to tam krásné, ale samozřejmě v momentě, kdy třeba začnu zkoušet divadlo a budu muset dojíždět dennodenně, do toho ještě večerní představení a natáčení, tak si myslím, že to bude husté,“ přiznává představitelka Gábiny. S hlídáním jí naštěstí pomůžou i rodiče.

Sama na sebe už tolik času mít nebude, ale i tak se snaží udržovat se ve formě. „Snažím se nepřecpávat se, nejíst večer, a to mi hodně pomáhá, dodržovat přerušované půsty. Také dodržovat pitný režim a spát. Na tom taky teď pracuju. A chci začít pravidelně cvičit, a to nejen z důvodu, abych vypadala dobře, ale hlavně abych se cítila dobře, protože mě trápí bolesti zad,“ svěřila se herečka s tím, že bolesti zad nebyly hlavním důvodem, proč nedávno podstoupila plastiku prsou. Nenechala si je totiž zmenšit, ale jen upravit. „Můj hlavní důvod byl, že jsem se prostě chtěla cítit líp,“ dodala k tomu.

Jak si herečka užila prázdniny a co ji teď v dohledné době čeká? To se dozvíte v našem videorozhovoru v úvodu článku!

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...