Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Gabriela Partyšová: Zakrátko odlétám na Maledivy nechat si dát polibek pod palmou

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
4. dubna 2023 | 06:00

Gábina Partyšová (44) je už v šoubyznysu dlouho a rozhodně zůstává v obraze, vždyť je to také jedna část její práce. Proto si nemohla nechat ujít představení nové kolekce kabelek, kterou má na svědomí její kolegyně Dana Morávková.

„Já paradoxně nejsem moc kabelková, protože mě trošičku obtěžuje takové to, že vlastně musíš neustále z jedné kabelky něco přendávat do té druhé. A můj život je takový hodně rychlý a mě tohle občas opravdu zdržuje. Hledím spíš na praktičnost a funkčnost. Jo, a samozřejmě taky mám spoustu takových menších kabelek, kam se skoro nic nevejde. Ale ty jsou na takové akce, že tam dáš vždycky jenom rtěnku, mobil, kartu, nějaký možná trošku peníz a pudr a jdeš. Jo, takže těch mám možná nejvíce, ale takových těch opravdu praktických kabelek, těch moc nemám, protože by mi pak bylo líto, že zůstávají ve skříních. A Danu jsem začala sledovat prakticky od té doby, co začala, protože Dana je velká osobnost a je ji hodně vidět, takže vždycky, když se spojí s nějakou značkou jako známá tvář, tak je to záruka úspěchu,“ sdělila mi Gábina.

Gábina mi ještě vyprávěla o ukradené kabelce a také o svých romantických plánech na brzkou budoucnost. Podívejte se na úvodní video.

 

Video se připravuje ...