Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Uhádnete, kteří slavní rodiče přivedli na svět tuhle kudrnatou krásku?

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
15. srpna 2023 | 06:00

Herečka Anna Dvořáková (21) má velkou hereckou rodinu od prarodičů přes rodiče a ještě dál, ale pro ni prý herectví nikdy nebylo jasná volba. Jako malá prý chtěla být květinářkou. Pro mě byla na tiskové konferenci k novému seriálu Eliška a Damián jako zjevení, úžasně přirozená, energická a plná entuziasmu.

Anička je hodně podobná svému tatínkovi Jiřímu Dvořákovi, ale maminku Báru Munzarovou také nezapře. Přestože herectví nebylo nikdy její prioritou, má ho asi v krvi. „Tatínek mi nekecá do řemesla, i když – no takhle – řekla bych, že rodiče mi dávají svoje plnohodnotné rady a já si z toho vždycky vyzobnu to, co se mnou nějakým způsobem rezonuje, a jsem jim za to opravdu vděčná, že mi pomáhají, že mě podporují a že tam pro mě jsou. Protože i Martin, můj nevlastní táta, když ho poprosím, jestli by mi mohl hodit text nebo tak, tak mi vždycky vyhoví. Všichni jsou ochotní, někdy už dělají takové jako ksichtíky, ale jsou strašně hodní a já si toho moc vážím.“

Role v novém seriálu televize Prima Eliška a Damián jí přijde jako nabídka, která přichází jednou za život. V jednadvaceti je to úsměvné vyjádření, především když je to její první větší role. Ale když s ní mluvíte, její nadšení je velmi chytlavé. Povídaly jsme si o tom, co jí dělalo největší problémy při natáčení, ale také o cestování v čase, nadpřirozených schopnostech a její vysněné destinaci. Pokud jste zvědaví, poslechněte si náš rozhovor ve videu v úvodu.

Video se připravuje ...