Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Máte potíže s únikem moči? Získejte inkontinenční vložky zdarma!

11. dubna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Není to ostuda. S inkontinencí má zkušenosti zhruba každá pátá žena v Česku. Neovladatelný únik moči postihuje i mladé ženy. Často přichází po porodu, ale také třeba s menopauzou. Jde o zdravotní problém, který můžete elegantně zvládnout s pomocí inkontinenčních vložek. Vložky TENA můžete nyní získat úplně zdarma. Stačí vyplnit krátký dotazník.

Inkontinence není potíž, která by trápila výhradně ženy. I muži mívají s únikem moči problém. Ženy ale postihuje minimálně dvakrát častěji než muže. Důvodem je odlišná struktura močového traktu a také změny těla v souvislosti s těhotenstvím, porodem nebo menopauzou.

Když svaly nefungují

Zadržení a uvolnění moči ovlivňují svaly. Během močení se stahují svaly v měchýři, svaly svěrače se naopak uvolňují. Když se nečekaně stáhnou nebo uvolní, uniká moč bez naší kontroly.

Hlavně nekýchat

Moč může unikat bez zjevné příčiny. Někdy to však zapříčiňují specifické činnosti způsobující nitrobřišní tlak jako cvičení, kašel, kýchání nebo smích. Tento typ inkontinence je u žen nejčastější. K udržení moči pomáhá posilování svalů pánevního dna, například Kegelovými cviky.

Buďte v suchu

Způsob, jak se cítit v pohodlí a bezpečí, nabízí inkontinenční vložky. TENA Lady Slim Mini jsou velmi tenké, ale narozdíl od menstruačních vložek dokážou spolehlivě pojmout výrazně větší objem moči. Vložky obsahují speciální mikroperličky, které s tekutinou nabírají na objemu, mění se v gel a tím moč uzamykají, aby se nedostala na povrch. Zároveň zamezují tvorbě amoniaku a množení bakterií, čímž zabraňují zápachu. Vložky TENA Lady Slim Mini vás mohou udržet v suchu až 12 hodin.

Vyzkoušejte zdarma

Inkontinenční vložky TENA nyní máte možnost otestovat úplně zdarma. Zapojte se do našeho krátkého anonymního dotazníku a pomozte nám dozvědět se více o tomto tématu. Po jeho vyplnění máte šanci získat balíček inkontinenčních vložek, aniž byste cokoli platili. Na základě jeho vyplnění obdrží 50 z vás balíček 10 vložek TENA Lady Slim Mini.

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

Inkontinenční vložky TENA Lady jsou zdravotnické prostředky určené pro ženy při lehkém až středním úniku moči. Pozorně si přečtěte informace na obalu. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Inkontinenční zdravotnické prostředky užívejte v závislosti na stupni inkontinence a aktuálním zdravotním stavu.

Video se připravuje ...