Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kristina Kloubková přiznala, že přemýšlejí o přírůstku do rodiny

Video se připravuje ...
18. prosince 2022 | 06:00

Kristinu Kloubkovou (45) určitě znáte jako moderátorku a tanečnici. Potkaly jsme se na tiskové konferenci televize Nova, kterou uváděla, a popovídaly si o Vánocích. Zjistila jsem, co se skrývá za její super štíhlou postavičkou a že budou mít zřejmě nového člena rodiny.

Přestože v televizi dělá, nemá Kristýna moc času ji sama sledovat. Když ale potřebuje vypnout, dělá něco, co třeba pro mě osobně je největší trest na planetě: žehlí! To je ale jediný okamžik, kdy sleduje televizi. „To je můj čas, já miluju žehlení a třeba tři hodiny žehlím, v tu chvíli si pustím právě seriály. Já to ale úplně miluju, já si u toho tak odpočinu, a když malá je ve škole, Vašek v práci, tak já si totálně ten čas s tím žehlicím prknem a štosem triček a všeho možného prostě užiju,“ svěřila se moderátorka.

Den před Vánoci má Kristýna narozeniny a stejně jako každý, kdo má v tomto termínu své výročí, si nese malou křivdu z dětství, kdy ji rodiče trochu odbývali jedním dárkem. „Většinou to tak bylo, my jsme měli třiadvacátého – sorry, mami a tati, teď je to už úplně v pohodě – ale toho třiadvacátého to bylo blbé v tom, že jsem musela mýt dlaždičky. Prostě se u nás dělal velký vánoční úklid vždycky, mně to přijde zbytečný, velký vánoční úklid se dělá na jaře, po Vánocích, ne před Vánoci, ale teď už mám svoji rodinu, tak si to můžu dělat, jak chci. Takže se vždycky uklízelo, což mi přišlo úplně šílené. Nikdo neměl čas, nikdo se mnou nechtěl slavit narozeniny, nikdo mi nechtěl péct dort, protože prostě všichni pečeme cukroví, takže to bylo, když jsem byla malá, jiné… A teď už je to jako sranda, když si najdeme ten čas, což je taky složité, toho třiadvacátého zajít si na večeři třeba s přáteli. Ale většinou si ten čas nějak najdeme, je to strašně fajn.“ Pokud chcete vědět víc, třeba jak se hodlá jejich rodina rozrůstat, podívejte se na video.

Video se připravuje ...