Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kryštof Hádek poodhalil zákulisí natáčení nového dobového seriálu

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
15. prosince 2022 | 12:00

Herec Kryštof Hádek (40) je skvělý herec, který má na kontě již mnoho úspěšných projektů. V novém roce se můžete těšit na další novinku z produkce České televize. Tou je dobový seriál Volha, ve kterém bude hrát hlavní roli. Také film Poslední závod bude odvysílán v televizní premiéře, takže se máme na co těšit.

Oba projekty, ve kterých si Kryštof Hádek zahrál hlavní role, jsou dobovými, ale jak se ukázalo, právě tyto počiny má herec opravdu rád. „Mě to vždycky bavilo. Ono je to náročnější trošku. A většinou jsou tam zajímavé lokace, kostýmy, všechny ty rekvizity, tak mě to baví, když se člověk trošku i setká s tou dobou. To je hezký.“

Na Poslední závod se ovšem musel fyzicky připravit, hlavně na to, že podmínky na krkonošských hřebenech budou o něco náročnější než jinde – právě i kvůli tomu, že dobové oblečení neposkytovalo tolik tepla, kolik dává to dnešní. Kryštof mi také vysvětlil, že běžky miluje už od mládí a tenhle film byl na jednu stranu pro něj za odměnu. Ve videorozhovoru se dozvíte víc o novém seriálu Volha a dalších detailech z dobových natáčení.

Video se připravuje ...