Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V 64 letech vypadá fantasticky! Sharon Stone dokazuje, že disco lesk nepatří jen mladicím

16. prosince 2022 | 13:00

Při pohledu na herečku Sharon Stone, která se stala žhavým sexsymbolem devadesátých let, se i po letech tají dech. Ve svých 64 letech je neméně půvabná než v erotickém thrilleru Základní instinkt nebo ve filmu Casino, za který obdržela Zlatý glóbus. Na nedávné premiéře filmu The Pale Blue Eye v Los Angeles totiž hýřila svým sex-appealem a opět dokázala, že se v módních vodách pohybuje s naprostou grácií. Co dominovalo jejímu looku, kterým strčila do kapsy mladší generace?

Herečka Sharon Stone doslova zazářila v mladistvém outfitu na premiéře filmu The Pale Blue Eye. Minimalistický svetr unitární černé barvy totiž ozvláštnila typickým kouskem odrážejícím disco a glam rock módu 70. let, tedy zvonovými kalhotami s vysokým pasem a metalickým odleskem. Zbytek looku zpíval spolu s béžovým jednořadovým kabátem a zlatými botami v ostré špičce.

Nákupní tipy: svetr Mango, 1299 Kč; kalhoty LVFD LONDON, 500 liber (zhruba 13 919 korun); boty CCC, 1299 Kč; kabát Zara, 3599 Kč; kabelka Zara, 1599 Kč

Další slavnostní inspiraci naleznete v našem videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Podobný model se značným glamour šmrncem předvedla nedávno i česká módní ikona, herečka Jana Plodková. Na premiéru filmu Vánoční příběh, který je aktuálním filmovým lákadlem a zdařilým počinem režisérky Ireny Pavláskové, zvolila šedý rolák v kombinaci s obdobnými zvonovými kalhotami se stříbrným flitrovaným reliéfem. Více se dočtete v našem článku zde:

Tyto kalhoty se tak staly hlavním tahounem párty sezony, který lze s lehkostí kombinovat a který přijde vhod těm, které čeká nespočet společenských událostí. Na firemní večírek bude tento výrazný atribut ideální se sakem nebo již zmíněným jednoduchým svetrem, jako tomu bylo u slavných dam, u štědrovečerní tabule bude zářit spolu s decentním topem a na Silvestra učaruje v kombinaci se smyslným crop topem.

Sharon Stone, kterou charakterizuje krátký blond účes, je však klenotem každé společenské události. Na nedávném mezinárodním filmovém festivalu v Saúdské Arábii oslnila ve dvou opulentních róbách. V dlouhých fuchsiových šatech s vysokým rozparkem i v opulentním volánkovém modelu v něžném pudrovém tónu. Na její fantastické looky za poslední rok se podívejte do naší fotogalerie:

Zářivý outfit inspirovaný Sharon Stone vybírejte za nejlepší ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová