Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Klára Melíšková prozradila velmi netradiční způsob slavení narozenin

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
10. prosince 2022 | 06:00

Klára Melíšková (51) je skvělá herečka a dokáže své postavy ztvárňovat velmi věrohodně, těším se tedy na nový seriál, který natočila s Českou televizí. Jedná se o retro seriál Volha, který se odehrává v prostředí televizního vysílání v sedmdesátých letech.

„Hraji tam hospodskou v jedné hospodě nižší kategorie a hraji také maminku Kryštofa Hádka, té hlavní postavy. Moje postava je taková bodrá žena, která nemá s ničím problém, která si umí poradit v jakékoliv situaci, což se v té době v sedmdesátých letech velmi hodí,“ prozradila herečka.

Nebylo možné si nevšimnout toho, jak Kláru pro roli upravili maskéři. Během tiskové konference se smála Aňa Geislerová především jedné fotce. „Tady vypadáš jako česká Tina Turner,“ pochechtávala se Aňa, jež v seriálu hraje reportérku. „Protože jsme chtěli docílit toho, abychom byli věrohodní s Kryštofem, že jsme opravdu matka a syn, dali nám paruky. Mezi námi není zase tak velký věkový rozdíl. Říkala jsem, že když mi dají paruku a hodně mě nalíčí, tak tím hodně zestárnu a potom to bude fungovat,“ vysvětlovala Klára. Aňa Geislerová měla zase protetické zuby, dokonce v nich přišla i na tiskovou konferenci.

Klára Melíšková nedávno oslavila své narozeniny a mě moc zajímalo, jestli si oslavu užila a jak nejraději a s kým slaví. Odpověď najdete ve videorozhovoru a musím říct, že mě její způsob velmi nadchl a příští rok to udělám také tak!

Video se připravuje ...