Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sandra Parmová: Svatba bude, prsa si nechala zvětšit do šatů!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
6. března 2019 | 06:00

Moderátorka Primy Sandra Parmová (33) je už rok a půl maminkou a nedávno si nechala zvětšit prsa. Přiznala, že to bylo impulzivní rozhodnutí, se kterým je víc než spokojená. Konečně má prý prsa, která chtěla do svatebních šatů. Teď už jen najít ty pravé a šup před oltář.

 

Naposledy, když jsme spolu mluvily, tak jsi ještě neměla mimčo. Co se změnilo? Je to tak, že dítě je teď pro tebe to nejdůležitější?
Na to musí každá maminka odpovědět stejně, Emilce je rok a půl a je pro mě na prvním místě. Samozřejmě jsem ráda, že existují v životě i další věci, jako jsou super partner nebo práce. Teď jsem slavila rok po návratu na Primu po mateřské. Emilka je hodně živá holčička, komunikuje, už se snaží mluvit – a pořád je co nového vymýšlet.

Je tady vidět, že rozhodně není plaché dítě a kamer se nebojí – myslíš, že bude po tobě?
Myslím si, že bude spíš po tatínkovi, je stejné znamení jako on, je Lvice, a to jsou takoví společenští a komunikativní lidé. Ona vběhne do místnosti, vůbec ji nezajímá, jestli tam jsme, běží ke kamerám, mává na lidi, takže je jasné, že se neztratí.

Dneska tě doprovází maminka?
Ano, máme potom v centru nějaké vyřizování, tak jsem se zeptala, jestli chce jít se mnou. Jsem moc ráda, že kývla, protože je mnohem lepší, když je na Emilku více lidí, protože se můžeme vystřídat a vždycky si na chvilku odpočinout. Maminka to s ní umí úplně skvěle, takže jsem moc ráda, když mi s ní občas takhle pomůže.

Je něco, čím tě mateřství překvapilo?
Nejvíc asi tím, že se nedá na nic připravit, aspoň v těch prvních měsících ne. Teď, když už jsem maminka rok a půl, tak jsem si zvykla a je to lepší.

Jak moc jsi dbala na zdravou stravu v těhotenství a potom?
Předtím, než jsem porodila, tak zdravá rozhodně nebyla, spíš taková všehochuť. I potom, když jsem kojila, tak jsem tomu moc nedala, protože maminky, když kojí, mohou jíst všechno a je to jedno. Teď už se snažím dodržovat režim, také kvůli tomu, že mě čekají dvě focení. Nechala jsem si udělat nové poprsí, tak bych si chtěla na památku udělat hezké fotky, a tak musím udržovat štíhlou linii, aby to nějak vypadalo.

Kolik jsi přibrala během těhotenství a jak se to shazovalo?
Přibrala jsem patnáct kilo a chvilku mi to vydrželo. Když vidím fotky po porodu, tak jsem byla nateklá, ale je to asi i tím, že bylo léto, a to se maminkám v tomto období stává. Zpět do formy jsem se dostala i díky spoustě přírodních doplňků, které se mohou užívat během kojení, a jsem ráda, že tu jsou, teď třeba zkouším pít chlorofyl. Žádnou speciální dietu jsem ale nedržela, jen sem tam, když už jsem cítila, že jím hodně nezdravě, tak jsem si dala očistnou kúru, a tím to haslo.

Zmínila jsi nová prsa. To bylo v plánu už před těhotenstvím?
Nová prsa nebyla v plánu nikdy, jen jsem slyšela rozhovor dvou kamarádek, které se navzájem přesvědčovaly, jaké to má výhody – a vůbec to nebylo mířené na mě, ale na mě to mělo ve výsledku největší vliv. Začala jsem přemýšlet, jaké budu mít svatební šaty a čím vyplním dekolt, který se po kojení ještě zmenšil. Bylo to rozhodnutí ze dne na den. Do té doby jsem byla smířená s tím, že mám malá prsa, ale pak jsem si řekla, že když to jde i jinak, tak to zkusím, a teď jsem spokojená, byť jsem od toho nic moc neočekávala.

Zjišťovala sis všechna rizika a pro a proti, když budete mít ještě další dítě?
Orientačně jsem to zjišťovala, ale nejsem typ, který si všechno pročítá a zkoumá špatné důsledky. Samozřejmě se může stát cokoliv, ale já spíš myslím pozitivně a snažím se vidět výhody, samozřejmě to má někdy i jiný efekt, ale já věřím, že mně se nic špatného nestane. Kdyby nám příroda dopřála a měli bychom ještě jedno miminko, tak možnost kojení se tím neztrácí a uvidíme, jaké to bude.

Když ses pro zákrok rozhodla, partner tě plně podpořil, nebo s tím bojoval?
Nebojoval, věděl, že jsem už stejně rozhodnutá, jelikož jsem Kozoroh, a jakmile se k něčemu rozhodnu, už se nedám zviklat. Věděl, že to dělám pro sebe, protože já to chci, a ne kvůli tomu, že se to líbí jemu.

 

 

 

 

Video se připravuje ...