Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Do háje s plastikami! Tyto slavné ženy jim řekly radikální NE

  • Jsou slavné, krásné a kašlou na plastiky. Které herečky jsou našimi hrdinkami?
    12. prosince 2013 | 15:00

    To se jim to stárne do krásy, když mají za sebou horu vizhážistů a plastických chirurgů, říkáme si často při pohledu na hollywoodské celebrity. Jenomže i v šoubyznysu se najdou nádherné herečky, které umí stárnout. A bez kosmetických zákroků!

  • Julia Roberts (46)

    Julia Roberts
    Autor: profimedia.cz
    Slavné Pretty Woman roky na kráse v ničem neubraly. Naopak stárne přirozeně a s grácii. Kromě odporu k plastické chirurgii nepropadla ani tolik populárnímu botoxu, jako spousta jejích kolegyň. Proč?

    "Mám tři děti a jsem moc ráda, když mohou vidět, jaké emoce zrovna cítím.", říká Julie Roberts. Jak to tak vypadá, má herečka svoje mimické svaly ráda a neplánuje se jich dobrovolně (a zbytečně) vzdát.

  • Diane Keaton (67)

    Diane Keaton
    Autor: Profimedia.cz
    Hvězda romantické komedie Lepší pozdě nežli později, ve které si zahrála po boku Jacka Nicholsona či Keanua Reevese, ještě nikdy nepodstoupila kosmetickou úpravu svého těla. Ačkoliv je neodsuzuje a sama se nechala slyšet, že nikdy neříká nikdy. Přesto si myslíme, že ve svém věku a s tím šarmem, který má, už ani žádný zákrok nemá zapotřebí.
  • Meryl Streep (64)

    Meryl Streep
    Autor: Profimedia.cz
    Meryl Streep se svým názorem na kosmetické úpravy zrovna netají: "Ten kdo se zbláznil do botoxu a chodí na něj třikrát do týdne na své vrásky upozorňuje daleko víc než ten, kdo o botoxu v životě neslyšel.", myslí si slavná dračice z filmu Ďábel nosí Pradu. Meryl zkrátka posle svých slov daleko víc oceňuje, když dámy dokážou stárnout se všemi změnami, které k věku patří. Tleskáme!
  • Ema Thompson (54)

    Emma Thompson
    Autor: Profimedia.cz
    Ema Thompson je tak zapálenou bojovnicí proti plastikám, že se dokonce dala dohromady s Kate Winslet a Rachel Weisz a společně založily Britskou ligu proti plastické chirurgii.

    Bláznivá učitelka z Harryho Pottera a filmová partnerka Alana Rickmena z Lásky nebeské je na své vrásky hrdá. a je znechucená hollywoodským názorem, že i v šedesáti by lidé měli vypadat na třicet.

  • Sharon Stone (55)

    Sharon Stone
    Autor: archiv Blesku, profimedia
    Sharon Stone se díky filmu Základní instinkt stala doslova přes noc hvězdou světového formátu a absolutním sex symbolem. Herečka si ale ze svého vzhledu rozhodně nesedá na zadek. Na kosmetické úpravy ji neužije a navíc ani necítí potřebu být nonstop nalíčená a upravená. "Jsem jenom člověk, nechápu proč bych musela být za každých okolností dokonalá.", říká Sharon.
  • Jodie Foster (51)

    Jodie Foster
    Autor: Profimedia.cz
    Se stárnutím, více než kdokoliv jiný, bojují především dětské hvězdy. Jako například Jodie Foster. Tlak, se kterým je jim denně vmetáno do očí, jak byly kdysi mladé, krásné a plné svěžesti, je totiž opravdu velký.

    Jodie ho ale zvládá naprostoo s přehledem a názor na plastickou chirurgii má dost jasný: "Stokrát radši někoho uslyším, jak bude říkat Wow, ta má ale otřesný nos. než Wow, ta má ale otřesně udělanou plastiku nosu."

  • Teri Hatcher (49)

    Teri Hatcher
    Autor: profimedia.cz
    "Zoufalka" Teri Hatcher přiznává, že kdysi v minulosti botox zkusila, ale zanechalo to v ní takové znechucení, díky kterému prostě není schopna posedlost plastickou chirurgií pochopit.

    Teri dokonce fandí přirozenému stárnutí natolik, že nemá problém na svůj facebook nahrávat fotky, na kterých je čerstvě vykoupaná ze sprchy, aby tak celému světu ukázala všechny svoje vrásky. Milujeme ji!

Autor: brig
Diskuse ke článku
.