Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Eliška Bučková o sňatku s Jakubem Vágnerem: Svatbu naplánuju já, svatební expedici on!

6. dubna 2017 | 06:00

Tento pátek proběhne finále Souboje nevěst, které po celou dobu bedlivě sleduje Eliška Bučková (27). Coby porotkyně a tvář soutěže to má v popisu práce. Jelikož je sama zamilovaná až po uši a ve svatebních šatech se zatím objevila jen v reklamách, zajímalo nás, jak to vypadá se svatbou s Jakubem Vágnerem (35).

Eliško, jak se cítíte ve svatebních šatech? Už jste jich na sobě měla spoustu.
Svatební šaty předvádím nejradši, mají zvláštní kouzlo, při jejich prezentaci na mole nebo před objektivem se vždy cítím jako princezna.

Od svatebních šatů je jen krůček ke svatbě. Už ji s Jakubem plánujete? Něco se šušká.
My se samozřejmě na toto téma bavíme, ale je to pro nás osobní, nemáme touhu dělit se s našimi soukromými plány s veřejností. Podle mě se to týká pouze těch dvou zamilovaných lidí a jejich rodin.

Jak jste si svatbu představovala jako malá a jak dnes?
Jako malá jsem si vysnila pohádkovou svatbu, princeznovské a bohaté šaty, spoustu květin... Pak jsem měla období, kdy jsem spíše inklinovala ke svatbě v boho stylu někde na louce. Ale čím více svatebních šatů předvádím, tím spíše se vracím ke svému původnímu princeznovskému plánu. Bohaté šaty, květiny, závoj. Taková klasická svatba.

Video se připravuje ...
Eliška Bučková prozradila, jak si ji Jakub Vágner testoval, tekly slzy a cákal pot • VIDEO: Andrii Konontsev/BPŽ

Mluvila jste už o svatbě s Jakubem a shodnete se na detailech?
Myslím si, že to Jakub jednou, až to bude aktuální, nechá na mně. A já na něm nechám svatební cestu, tedy respektive svatební expedici.

Jakub má velkou rodinu, jak jsme nedávno mohli vidět při oslavě narozenin tatínka Karla. Jak vycházíte s jejími členy?
Kuba má skvělou rodinu. Tatínek je velmi zábavný a společenský člověk, všechno říká na rovinu a mně tento přímý přístup imponuje, protože jednám stejně. Maminka je jako anděl, hodná, něžná, milující a šarmantní dáma, která mi připomíná anděla. Sourozence má Kuba super, vycházíme skvěle – tak, jak to má v rodině být.

Co vám doma řekli na Jakuba?
I pro ně to byla láska na první pohled.

Ač jste každý na první pohled z jiného těsta, tak vám to skvěle funguje. Kdy jste věděla, že tohle je ten pravý?
Ačkoli to vypadá, že jsme každý jiný, tak v zásadních věcech a životních hodnotách jsme stejní. A tak, jak se já snažím proniknout kvůli Kubovi do světa rybaření, on se snaží pronikat do světa módy. Záleží nám na štěstí toho druhého a o tom podle mě vztah je. A jak vím, že je to ten pravý? To je jednoduché, napovídá mi rozum i srdce.

Video se připravuje ...
Eliška Bučková se fotila na čtyřkolce • VIDEO: Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Jakub vás moc nešetří a proběhlo už několik zatěžkávacích zkoušek na výpravách. Budou takové i vaše líbánky?
Kuba ve mě věří a ví, že mé limity jsou dál, než si já sama myslím. Nikdy by mě nevystavoval nebezpečí, pokud by věděl, že to nezvládnu. A svatební expedice například v Amazonii by mi vlastně vyhovovala více než na pláži na Maledivách. Navštívila jsem obě destinace a expedice mě baví mnohem více než válení se v rezortu.

Mluvili jste už o dětech?
Samozřejmě, ale všechno hezky popořadě. Nejdříve svatba, potom děti.

Po kolika potomcích toužíte? Nechce mít Kuba tolik dětí jako tatínek?
Máme stejnou představu, což je super. Kuba i já máme spoustu sourozenců a naše představa je takový zlatý střed. Ale člověk míní, Pán Bůh mění. Tak se necháme překvapit počtem, důležité je, aby byly děti zdravé.

 Také chystáte svatbu? Vše, co potřebujete jako inspiraci, od prstýnků, přes šaty, až po dort, naleznete ZDE >>>

Video se připravuje ...