Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit

  • 15. září 2023 | 06:00

    Vztahy jsou především o kompromisech. Existují ale věci, které na svém partnerovi nikdy nezměníte, ať se vám to líbí nebo ne. Co musíte tolerovat, abyste byli ve vztahu šťastní?

  • Vztah k čistotě

    Autor: Profimedia

    Asi nikdy mu nevysvětlíte, že když stele postel, musí narovnat prostěradlo a otočit peřiny. Stejně tak nepochopí, proč mají ramínka viset ve skříni jedním směrem. Abyste mohli žít v míru a nehandrkovat se, shodněte se alespoň na tom, že tričko se hází do špíny, když se zpotí, a omastek na kalhotách se nevsákne, ale musí se vyprat. Pokud partner tohle pochopí, víc po něm nechtějte.

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení.

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Jeho koníčky

    Autor: Profimedia

    Ať už jde o fotbal, hokej nebo jakýkoliv jiný sport, mezi vašeho partnera a lásku k jeho oblíbenému týmu jen tak něco nevstoupí. Jeho oddanost je zkrátka absolutní. Díky internetu v mobilu dnes už může své zápasy sledovat neustále, ať už jste na romantické večeři nebo se vám vdává kamarádka. Když jeho tým prohraje, cítí se v depresi a nerozveselíte ho absolutně ničím, i když se budete snažit sebevíc. Jeho vášeň ke sportu zkrátka nikdy nezlomíte. Můžete se k němu jedině připojit. Stejné pravidlo platí i u milovníků počítačových her nebo letadlových modelů. Podporujte jeho hobby a projevte zájem. Uvidíte, že to ocení.

     

  • Páteční večery u piva

    Autor: Profimedia

    Vaše polovička si, jako každý správný chlap, pravděpodobně potrpí na pořádné pivo. Každý muž má jiný rituál. Některý si lahev otevře večer u televizních novin, jiný nevynechá ani jeden páteční dýchánek s kamarády. Ať je to tak či onak, rozhodně mu v tom nebraňte. Pokud má za sebou těžký den, jeho „radost“ mu ho zcela jistě učiní příjemnějším. A že vy byste radši sklenku vína při dobrém filmu? Zavolejte kamarádce!

    VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes.

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Ponožky nevyměním...

    Autor: Profimedia

    S muži a jejich oblečením ženy válčí poměrně často. Možná ho donutíte změnit obutí či sako, rozhodně ale nehnete s ponožkami. Muži je zkrátka vnímají jako každodenní nutnost a nehodlají nad nimi přemýšlet. Dokud mají alespoň podobnou barvu, nosí je dál a dál. A že vás rozčiluje prodřená pata? Rozhodně za to partnerovi nenadávejte. On to zkrátka nevidí. Až budete třídit prádlo na praní, jednoduše je vyhoďte. Ani si toho nevšimne.

  • Maminčin miláček

    Autor: Profimedia

    Ať už je jeho vztah s matkou jakýkoliv, nesnažte se do něj zasahovat, natož ho měnit. Pouto mezi matkou a synem nedokážete přetnout. Přimluvte se, aby jí zavolal, řekněte svůj názor, ale v žádném případě ho do ničeho nenuťte. V této oblasti nemáte žádné právo na větší intervenci.

  • Nechte mu jeho zlozvyky

     

    Autor: Profimedia

    Nikdo není dokonalý. I váš partner má nějaký zlozvyk, o kterém nechcete ani slyšet. Ať už je to štípání nehtů v nejméně vhodnou chvíli, plivání při odpoledním běhu nebo cokoliv jiného, dokud vám to vyloženě neubližuje, nechte mu alespoň jeden takový prohřešek. Nemá cenu ho zbytečně otravovat, on s tím stejně nepřestane. Alespoň si ušetříte nervy při zbytečných hádkách.

  • Šikovný řidič

    Autor: Profimedia

    Když sedí za volantem, musí být pánem situace. Je nám jasné, že leckdy víte, která cesta je kratší nebo že v druhém pruhu by mohl jet rychleji. Dokud dodržuje zákon, je situace pod jeho kontrolou. Připomínáme, že opačně to ale nefunguje. Auto je zkrátka mužské území, i když jsou mnohdy ženy stejně schopné řidičky jako muži. Oni to nikdy nepřiznají.

  • Domácí mazlíčci

    Autor: Profimedia

    Muži obecně nemají tendenci přilnout ke zvířatům jako my ženy. Jestliže s vámi „vyžení“ i domácího mazlíčka, nenuťte ho, aby s ním byl hned nejlepší kamarád. Můj přítel pejska ze začátku neměl ani trochu rád. Vadilo mu, že je malý, rozmazlený, štěká. Nechtěl s ním chodit ven ani si s ním hrát. Postupem času se spolu ale sžili a teď se žádné víkendové ráno neobejde bez veselého vítání v posteli. A i když mi to nikdy nepřizná, vím, že mu přirostl k srdci a za nic by ho nevyměnil.

  • Rodinná pouta

    Autor: Profimedia

    Nechceme srovnávat vaše příbuzné s domácími zvířaty, ale i u nich funguje stejné pravidlo. Nenuťte ho, aby s vaším bratrem chodil na tenis či aby s vaší maminkou trávil společné večery. Jestliže s nimi vychází bez hádek a toleruje je, spokojte se s tím a zbytečně na něj netlačte. Pokud bude stát o bližší kontakt, najde si k nim cestu sám.

  • Mluv se mnou!

    Autor: Profimedia

    Je nám jasné, že když vidíte, že se váš partner trápí, chcete mu pomoci. Žena přece své trápení sdílí a povídá si o něm s nejbližšími. Nechce v tom být zkrátka sama. Po muži takové chování nemůžete chtít. Jeden z loňských výzkumů prokázal, že ženy mají v mozku daleko víc "povídacích hormonů" než muži. Tím pádem jsou daleko sdílnější a mají potřebu myšlenky ventilovat. Muži si své trable raději promyslí v soukromí a chtějí se s nimi jako správní muži poprat sami. Dejte mu čas, až se na to bude cítit, řekne vám to sám.

Autor: red
Diskuse ke článku
.