Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Marta Jandová: Někdy se na manžela i trošku zlobím, jak je dobrej

Video se připravuje ...
Marta Jandová
VIDEO: Jan Búda
11. listopadu 2015 | 10:00

Miroslav Verner je Martiným manželem už rok. Vychovávají spolu dceru Marušku, která jsou dva a půl a je velice neposedná. Marta přiznala, že s manželem už nebyla tak dlouho na společné večeři, že si to ani nepamatuje.

„Před třemi lety jsem, tehdy ještě s mým přítelem, chodila na večeři tak jednou v týdnu. Teď už to bylo tak dávno, že si ani nepamatuju, kdy to bylo. My si děláme večeře doma, otevřeme si k nim i lahvičku vína, na stole přitom leží chůvička a posloucháme, jestli se Maruška nebudí,“ vysvětlila nám Marta situaci, která se nijak neliší od běžného mateřského života.

Na večeře společně nevyrážejí do restaurace, zato obědy, ty si užívají společně s dcerou. „V Praze moc nechodíme, ale protože hodně cestujeme, tak chodíme rádi a často. Je pravda, že je to s malou už trochu složitější, protože moc neposedí. U stolu, když jí to nechutná nebo když ji něčím nezabavím, tak chce tohle nebo tamto a podívat se na jiné lidi. Stali jste tedy rodinou, která jí poblíž dětského koutku, aby si dítě spokojeně hrálo a rodiče se mohli spokojeně najíst.“

Miroslav je doma "na mateřské", takže je to prý on, kdo v poslední době nejčastěji připravuje domácí pokrmy. Vaří podle kuchařky a dělá si z obou svých děvčat pokusné králíky, na kterých testuje své kulinářské dovednosti. „Jde mu to sakra dobře, jenže on je hrozně šikovný a jde mu snad všechno. Občas se na něj malinko zlobím za to, že je tak dobrej,“ smála se zpěvačka. 

 

Podívejte se na další video s Martou Jandovou:

Video se připravuje ...
Marta Jandová: Ženy jsou jako květiny, potřebují dobrého zahradníka. • VIDEO: Adam Balažovič

Video se připravuje ...