Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Michaela Nosková: Kartářka mi předpověděla budoucnost a trefila se!

Video se připravuje ...
Míša Nosková má horoskopy v malíčku
VIDEO: Roman Káčer
17. listopadu 2015 | 06:00

Herečka Míša Nosková dostala další roli v muzikálu, tentokrát to bude Sibyla v pražském Divadle Hybernia. Protože Sibyla je známá svými prorockými schopnostmi, zajímalo nás, jestli v ně Míša věří, a zjistili jsme, že ano. Dokonce si nechala vyložit karty – kartářka přesně předpověděla, jakým směrem se bude její život ubírat.

„Když jsem se přihlásila na JAMU, kde jsem studovala muzikálové herectví, tak mi kartářka řekla, že školu nedostuduji, a kdybych ji chtěla dostudovat, bude mě to prý stát hrozné úsilí. Vůbec jsem jí nemohla věřit, protože JAMU pro mě znamenalo vše, co jsem kdy v životě chtěla. V druháku jsem šla do SuperStar, vyrazili mě ze školy, přerušila jsem na dva roky, a když jsem se vrátila, tak jsem na škole vydržela asi měsíc a už jsem to nedala,“ přiznala se zpěvačka, že se kartářka přesně trefila. 

Míša nevěří jen kartářkám, ale má prostudované i horoskopy a přesně ví, proč mezi ní a její dcerou Eliškou vznikají občas třenice. Už teď se trochu bojí, co nastane v pubertě, protože její dětskou verzí si prochází Eliška právě teď. 

Video se připravuje ...