Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Outfit do chladného počasí podle Kate: Od hlavy až po paty vás vyjde na 9 tisíc

17. října 2023 | 06:00

Kostýmková královna Kate poslední dobou uhýbá z opakujícího se vzorce ryze business módy. V nedávné době totiž dobře padnoucí sako vyměnila za úpletovou vestičku, již navrstvila na košili s límečkem. V úpletu však byla spatřena i při příležitosti návštěvy Nottingham Trent University – v ideálním looku pro chladné dny. O které atributy byl opřen?

Trvalá posedlost úpletem

Čas úpletů právě odstartoval a po tom, co jsme spatřily nejnovější look princezny Kate, jsme se opět utvrdily v tom, proč vůči nim chováme trvalou posedlost. Nejenže zahřejí, ale také vypadají nenuceně elegantně a přizpůsobí se každé příležitosti. Úplety však nejsou jen o kardiganech, ale i o hravých co-ord setech. V jednom se Kate nedávno vyjímala.

Video: Nejlepší podzimní kabáty podle stylistky: Které tři vévodí trendům?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Hravé co-ord sety i separé pletené kousky

Tentokrát princezna z Walesu vsadila na francouzskou značku Sézane, která nabízí širokou škálu pletených svetrů či sukní v nejrůznější pestrobarevné paletě, ze které až oči přecházejí. Zvolený žebrovaný úpletový svetr z merino vlny a organické bavlny (130 €) zkombinovala s midi sukní s elastickým pasem (110 €). A jakmile se Kate objeví v modelech dostupných značek, jsou ihned vyprodány.

Tón v tónu

Pokud však toužíte po podobném looku, připravily jsme pro vás několik nákupních tipů. Místo lodiček však zvolte vysoké kozačky v béžovém semiši, při volbě svrchníků se zaměřte na světlé tóny kabátů prostých linií. Jen tak vytvoříte ideální monochromatický look podle stylingu ikony stylu. Celý outfit pořídíte za 9376 Kč.

Nákupní tipy: rolák Mango, 899 Kč; midi sukně Mango, 899 Kč; kozačky Nine West, prodává eobuv.cz, 1699 Kč; kabát z buklé Zara, 1999 Kč; kabelka Camila, prodává mybelka.cz, 3290 Kč; náušnice, martinasmira.cz, 590 Kč

Trendy outfit inspirovaný Kate Middleton pořídíte za skvělou cenu na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na další úpletovou inspiraci podle celebrit se podívejte do naší fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová