Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Hvězdy Ulice oblečené v trendech: Kdo vynesl zásadní módní hity podzimní sezony?

6. září 2023 | 12:00

Před 18 lety vstoupil na české obrazovky nekonečný seriál Ulice, který i po téměř dvou dekádách netratí na své nevídané oblibě. K příležitosti zahájení 19. sezony se setkali tvůrci a herci seriálu v pražské restauraci Spojka Karlín a my jsme byly u toho! Než vám přineseme exkluzivní rozhovory s vašimi oblíbenými hvězdami, zaměřily jsme se na to, na jaké modely známé dámy vsadily při tak slavnostní události. Kdo oblékl stěžejní atributy, které budou dominovat další sezoně? Račte se inspirovat!

Ulice je vůbec první seriál, který u nás dostál požadavkům žánru mýdlové opery, tedy formátu doslova nekonečného seriálu vysílaného na denní bázi. Jednoduché, leč dramatické a až do napětí eskalující příběhy hlavních hrdinů nepřestávají bavit nespočet diváků. Není divu, je totiž lehké se s nimi ztotožnit, jelikož odráží naše životy, každodenní strasti i radosti.

Na obrazovky vstupuje již podevatenácté a při té příležitosti se sešli všichni herci a tvůrci, aby novou sezonu společně oslavili a odstartovali. Než vám přineseme exkluzivní rozhovory s oblíbenými hvězdami, pojďme se společně inspirovat jejich módním výběrem. Na jaký atribut odrážející exkluzivní trend podzimu vsadila herečka Hana Holišová či její kolegyně Aneta Krejčíková?

Na nedávný rozhovor s Karlou z Ulice se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Markéta Stehlíková: V nové sezóně Ulice bude možná rvačka s Monikou Farskou • VIDEO: videohub

Privilegovaná schopnost exkluzivní barvy

Herečka Hana Holišová známá jako Veronika Maléřová dorazila na oslavu nové sezony v maxi šatech v saténovém lesku a na špagetových ramínkách. A právě délka šatů sahající ke kotníkům bude dominovat podzimní sezoně stejně tak jako hnědá barva, která se na jejím modelu vyjímala. Zejména čokoládový odstín má privilegovanou schopnost povýšit veškeré looky na doslova prémiový, draze vypadající vzhled. Vedle těchto odstínů vás na podzim uchvátí rezavé tóny skořice, ale i světlé béžové tóny, které ponejvíc vyniknou v monochromatickém stylingu.

Tichý luxus

Kristýna Voláková alias Sára Korbelová vynikala v designérském skvostu, novince od designéra Jana Smejkala, kterou představil v rámci právě proběhnutého Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Modrý co-ord set sestávající z crop topu, kalhot a kabátku s výrazným a hlubokým fazónovým límcem pochází z jeho kolekce, která se zaměřuje na unisex oversized módu v unitárních barvách, jako jsou bílá, černá nebo již zmíněná modrá.

Zároveň však jeho minimalistické oděvy promlouvají řečí tichého luxusu – podzimního megahitu, který razí pravidlo nadčasovosti, kvalitních materiálů i absence log křičících na hony daleko. Designér svou tvorbou chce nositelům navíc přidat na sebevědomí, odvaze a síle. A i z herečky cítíme sršící sex-appeal a zdravé sebevědomí. Model doplnila stříbrnými kovbojskými botami – ty budou vyčnívat mezi podzimní obuví – a kabelkou z dílny návrhářky Anny Tran.

Kožená nadčasovost

Vytříbeným vkusem zaujala herečka Aneta Krejčíková, která v módních vodách s lehkostí a přirozeností proplouvá. Vsadila na lichotivé šaty ke kotníkům s hnědým florálním vzorkem na černém podkladu, které doplnila trendy slingback lodičkami v ostré špičce a koženou bundičkou s raglánovými rukávy. Rebelskému, tolik rošťáckému a cool vzhledu s estetikou Pomády pomohly i vysoký culík s výraznou gumičkou do vlasů i smyslně rudé rty.

Trendy outfit inspirovaný celebritami vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na to, jak to slušelo známým hvězdám Ulice, ale i na to, co uvidíte tento týden v Ulici, se podívejte do naší fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová