Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Trendy manikúra, která ovládne letošní podzim

  • Trendy manikúra, která ovládne letošní podzim
    2. září 2023 | 06:00

    Pomalu, ale jistě letní trendy ustupují a do popředí se derou ty podzimní. Brzy budeme měnit šatník i obsah našich kosmetických taštiček. Jasné pastelové a neonové odstíny totiž nahradí ty tlumenější a hřejivé. Jaká manikúra bude letos na podzim trendy? 

  • V barvě vína

    Vínová k podzimu neodmyslitelně patří. Vypadá skvěle jak na rtech, tak na nehtech. Nemusíte s tímto odstínem už nic dalšího vymýšlet, nepotřebuje dalších příkras. Skvěle bude vypadat jeho lesklá i matná varianta a vyjímat se bude na krátkých i dlouhých nehtech.

    VIDEO: Jak si upravit gelové nehty doma?

    Video se připravuje ...
    Jak si upravit gelové nehty doma • VIDEO: Videohub

  • Latté nehty

    Sociální sítí TikTok se jako lavina řítí trend latté make-up. Jedná se o líčení inspirované kávou. Ve stejných tónech budou velmi trendy také nehty. Všechny odstíny, které vám připomínají oblíbený nápoj, budou in. Podzim bez hnědé zkrátka není tím pravým podzimem.

  • Nesmrtelná francie

    Francouzská manikúra je prostě věčná. Doby, kdy představovala pouze bílý a průhledný lak, jsou dávno pryč. Ta současná je mnohem více hravá, je barevnější a má hned několik podob. Můžete vsadit na klasickou širší, ale velmi trendy je také takzvaná mikrofrancie, kdy je proužek opravdu velmi tenký. Můžete zvolit klasický bílý odstín, ale k podzimu budou ladit tóny červené, hnědé nebo šedé. Skvěle vypadá také zlatá varianta. 

  • Nebojte se zazářit

    I letos na podzim budou v kurzu lesk a třpyt. Své nehty tak můžete ozdobit různými kamínky nebo třpytkami, ale klidně postačí, když svůj oblíbený lak přetřete blyštivou vrstvou. Skvěle budou vypadat tmavě zelená, černá, ale taky fialová. Vaše manikúra tak dostane úplně jiný rozměr.

  • Lesní zelená

    Hitem letošního podzimu bude rozhodně odstín zelené, který připomíná les. Tato barva půjde krásně dohromady s černou, hnědou nebo béžovou. Skvěle bude vypadat na krátkých nehtech, které jsou letos také velmi trendy.

  • Negative Space

    Pod tímto tajuplným názvem se skrývá technika nail artu, ve kterém je pouze část nehtů pokryta barevným lakem, a jsou to buď geometrické vzory, nebo jakékoliv jiné. Tato technika vyžaduje trochu zručnosti. Pokud si nevíte rady, šikovná manikérka vám určitě vykouzlí vzor, který si přejete.

    Velký výběr přípravků pro krásné a zdravé nehty pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.