Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Předpremiéra Kazmova trháku v černo-žluté: Kdo ze slavných nesplnil dress code?

16. srpna 2023 | 11:07

Dlouho očekávaný film baviče a internetového tvůrce Kamila Bartošky alias Kazmy vchází 17. srpna do českých kin. Organizátoři však o dva dny dříve připravili pro VIP hosty předpremiéru, která se nesla na vlně černo-žlutého dress code po vzoru loga ONEMANSHOW. V čem dorazily známé tváře a kdo se odklonil od této barevné souhry?

Je to tady. Dlouho očekávaný projekt nesoucí název ONEMANSHOW: The Movie, na kterém Kamil Bartoška alias Kazma se svým týmem pracoval bezmála čtyři roky, vchází na plátna českých kin. O stominutový film slavného mystifikátora je nebývalý zájem a předprodej vstupenek raketově stoupl. Není tak divu, že přilákal i řadu známých celebrit, které dorazily na předpremiéru do Cinema City na pražský Chodov. Předem daný dress code ve znění žluté a černé dodržela převážná většina, avšak i na výjimky došlo. O kom tu vedeme řeč a kdo s vkusem pojal kontrast zvolených barev?

Podívejte se na ukázku z filmu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Bontonfilm

Dominance černé

Řada známých krásek zvolila look s převážně černou barvou, kterou zkombinovaly maximálně s jedním saturovaně žlutým doplňkem. Na tomto stylingu se svezla již bývalá pornohvězda Rika Fane, která vynesla elegantní, černým leskem a důmyslným výstřihem dominantní šaty v mini délce, jež dodávaly nádech sofistikovanosti halter střihem táhnoucím se za krk. Ten byl v oblibě především na přelomu devadesátých let a nultých let nového tisíciletí. K nim obula hříšně vysoké platformy udávající trend a finální tečku za elegantním vzhledem zpodobňovala žlutá kabelka do ruky ve vhodně zvolené večerní velikosti.

Sofistikovaný vzhled předvedla i sestra slavného fotbalisty Patrika Schicka, úspěšná modelka Kristýna Schicková, která se vyjímala v mini šatech s efektně spadlými opulentními rameny. Ty korespondovaly s minimalistickými sandálky na podpatku a s decentní černou kabelkou.

Kazmův film si nenechala ujít ani Kordula Stropnická, která dorazila po boku svého partnera Damiana v černém looku opřeném o široké palazzo kalhoty a crop top bandeau střihu. Outfit rozzářila sytě žlutými náušnicemi a hnědými pantofli luxusního brandu Louis Vuitton.

Žlutá exkluzivita

Svěží vítr přinesla na premiéru půvabná zpěvačka Markéta Konvičková, která vynesla pastelově žluté šaty (z internetového obchodu Green Apple) sakového střihu s volně střiženými rukávy. Ty šatům dodávaly značnou exkluzivitu i kýžený šmrnc, stejně tak jako metalicky se odrážející knoflíky a fazonový límec. Jejich sofistikovanost navíc podtrhla průhlednými sandálky na podpatku, které jí opticky prodloužily siluetu.

Dokonale ladícím párem byli bezesporu účastníci reality shows Gabriela Gášpárová a Petr Havránek, kteří tvořili žluto-černé duo. Půvabná brunetka zvolila žluté krátké šaty korzetového střihu s asymetrickým štrasovým zdobením v podobě stříbrné květiny. Petr vedle ní doplnil černý look za pomoci černých kalhot a košile s krátkými rukávy.

Výjimky potvrzující pravidlo

Avšak i na pár výjimek odbočujících z dress code nepochybně došlo. Ani jednu z barev nevynesla herečka Tereza Ramba, která přišla v tmavě zeleném overalu za doprovodu oranžových podpatků. Stejně tak zpěvačka Ewa Farna příliš nesplňovala předepsaný dress code. Na předpremiéru totiž dorazila v denimové maxi sukni, v kotníkových kozačkách obdobného materiálu spolu se třpytivým zlatavým topem.

Stylový outfit za skvělou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Kdo všechno navštívil předpremiéru? Na to se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová