Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Lucie Vondráčková jako nová hvězda Ulice: Jak zamíchá dějem? Bude to vichřice!

19. července 2023 | 10:30

To je ale jedna pecka za druhou! Je mi jasné, že se už nemůžete dočkat, co pro vás na novou sezónu vymysleli tvůrci seriálu Ulice. Vždyť každý týden lákají na jednu novinku za druhou a tahle je tedy opět bomba!

Diváci se tentokrát mají opravdu na co těšit. Děj totiž okoření nové postavy v podání hvězdných hereckých posil. Nyní tvůrci odtajňují první z nich. Je jí herečka Lucie Vondráčková, která se v Ulici objeví hned začátkem podzimu.

Diváci a fanoušci Ulice se již nemohou dočkat, až se na TV Nova začnou vysílat nové díly jejich oblíbeného seriálu. Samozřejmě jsou zvědaví, jaká překvapení si pro ně tvůrci připravili tentokrát, na koho se mohou těšit, kdo a v jaké roli se po prázdninách v seriálu objeví. Tvůrci Ulice v minulých týden odtajnili dva velké návraty – Anny Fixové, která hraje Moniku Farskou, a Jiřího Panznera, představitele Eddieho Rambouska. Nyní mají pro všechny, kteří Ulici pravidelně sledují, další velkou novinku.

Podívejte se na rozhovor s Lucií:

Video se připravuje ...
Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla? • VIDEO: David Turek

Lucie Vondráčková jako hvězdná posila hereckého týmu

V devatenácté sezoně seriálu budou diváci pravidelně vídat také herečku Lucii Vondráčkovou, jejíž postava vstoupí docela zásadním způsobem do osudů většího množství stávajících uličních hrdinů a hrdinek.

Jsem si jistá, že postava Soni Čechové, kterou Lucie Vondráčková v Ulici ztvárňuje, diváky okamžitě zaujme a nenechá je chladnými. Lucčina Soňa vnese mezi známé uliční postavy nový vítr a celkem razantně rozpohybuje dění kolem nich. Diváci se rozhodně mají na co těšit“, dodává kreativní producentka Ulice Silvia Klasová.

Na otázku, jestli by mohla prozradit něco víc, zareagovala trochu tajemně: „Už brzy představíme nové příběhy Ulice i její nové postavy na tiskové konferenci, kterou bude TV Nova pořádat k podzimnímu schématu vysílání. Ale již nyní mohu slíbit, že s Lucií Vondráčkovou počítáme po celou devatenáctou sezonu.“

Jaká bude role herečky Lucie Vondráčkové v Ulici a kterým uličním postavám zasáhne její hrdinka do života, si zatím tvůrci nechávají pro sebe. Jedno je ale jisté. V příbězích Ulice se objeví již na začátku podzimu.