Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ty nejlepší úlovky ze second handu? Tohle jsou tajné tipy stylistky za zlomek ceny!

Video se připravuje ...
Tipy na módu z druhé ruky od Fashion koučky: Základy šatníku za pár korun
VIDEO: Videoredakce ženských webů
20. května 2023 | 06:00

Nedávno jsme zavítaly do obchůdku Redlips Cocktail Vintage, kde se ukrývají absolutní módní skvosty. Nad nezbytnými vintage poklady, které pro vás s radostí loví majitelka obchodu Simona Hynková, se můžete rozplývat na červené sedačce Chesterfield a při tom můžete nasávat uvolněnou atmosféru. Na jaké kousky byste se při návštěvě second handu měla zaměřit? Na to jsme se zeptaly stylistky, renomované návrhářky a fashion koučky Kamily Vodochodské.

Nadčasové, vysoce kvalitní a snadno kombinovatelné. Tyto přívlastky se pojí se základy šatníku, které nás za žádných okolností nenechají ve štychu. Jaké atributy by tak neměly chybět v šatníku a proč je nakupovat právě ve výběrových sekáčích?

Nejen nižší cena skýtá výhodu

Vedle ceny, která nás bezesporu napadne jako první, spočívá velká výhoda především v kvalitních materiálech, což nám potvrdila i módní koučka. „Cena je jedna z mnoha výhod. Kromě toho třeba kožené zboží má už takovou tu úžasnou patinu. Máme tedy odzkoušeno, že materiál je kvalitní, protože ho za nás odzkoušeli jiní, a že i péče o ně pak pro nás nebude takovým strašákem,“ upřesnila Kamila Vodochodská.

Módní triumfy

Kožená bundička z jehnětiny, která se hodí do větrných dní či na chladnější jarní a letní večery, je jeden z hlavních tipů stylistky. Její minimalistický vzhled totiž hravě doplní šaty s jakýmkoli vzorem z řad vybočujících.

Módním triumfem je bezesporu i dobře padnoucí sako ze stoprocentního hedvábí, které vám prokáže službu při každé příležitosti. V jakém módním koktejlu ho zkombinovat a na co bychom se při jeho nošení měly zaměřit? Odpověď najdete v úvodním videu!

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová, TeSim