Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sledujeme módní cestu Evy Pavlové: Jak ji hodnotí módní koučka a přední česká návrhářka?

Video se připravuje ...
První dáma Eva Pavlová a její styl: Jak ho hodnotí Fashion koučka Kamila Vodochodská?
VIDEO: Videoredakce ženských webů
14. května 2023 | 06:00

Od inaugurace uběhly 2 měsíce, avšak již v průběhu prezidentské kampaně se Eva Pavlová dostala do čela pozornosti. A to zejména svou módní reprezentací. Jak se její styl ve funkci první dámy vyvíjel během bezmála čtvrtroku a jak ho hodnotí přední česká návrhářka, módní koučka a stylistka Kamila Vodochodská?

Nutný balanc

 „Když se podívám zpátky na dobu před třemi měsíci, kterou lze počítat jako předpřípravnou fázi funkce první dámy, tak je vidět u Evy Pavlové značný vývoj a posun,“ sdělila nám Kamila Vodochodská a doplnila, že se velmi těší na její další módní vývoj, kdy jí profesionální tým dopomůže vykrystalizovat osobní styl. Ten by měl podle módní koučky dobře balancovat mezi módní etiketou, elegancí i aktuálními trendy.

Móda jako disciplína

Jakou módní cestu za tak krátkou dobu tedy první dáma ušla? „Vyzdvihla bych to, že dosavadní zvolené outfity disponovaly vysoce kvalitními materiály,“ nechala se slyšet Kamila a dále sdělila, že se těší z toho, že se Eva Pavlová věnuje vytříbenému vkusu. Móda je totiž disciplína sama o sobě a je rozhodně nedílnou součástí všech aktivit, které první dáma koná.

Elegantní kousky ve stylu Evy Pavlové pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Co dalšího prozradila o vývoji jejího stylu Kamila Vodochodská? Na to se podívejte ve videu v úvodu článku!

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová