Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Stejné šaty, dvě různé postavy. Kamarádky dokazují, že žena je krásná v každé velikosti

24. května 2023 | 06:00

Nejlepší kamarádky Denise Mercedes a Maria Castellanos se vrhly do boje proti zažitým stereotypům a dokazují, že každá žena je krásná, a na velikosti tak vlastně vůbec nezáleží.

 

 

V dnešní společnosti se čím dál víc prosazuje termín body positivity, který nás učí milovat své tělo i se všemi nedostatky. Strie, vypouklé bříško, celulitida – tohle všechno je v pořádku mít, a ještě víc v pořádku je to nosit s hrdostí. Přesto se může stát, že vás ve zkušební kabince přepadne panika, protože všechny trendy kousky jsou vám malé. Módní průmysl dokáže být totiž stále velmi nemilosrdný a často to vypadá, že nabízené oblečení je možné sehnat pouze v malých velikostech.

VIDEO: Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám...

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

Správná velikost ani proporce neexistují a tuto skutečnost dokazují nejlepší kamarádky Denise Mercedes a Maria Castellanos. Jedna je hubená jako proutek, druhá se může pochlubit ženskými křivkami. Přesto se oblékají do stejných outfitů a obě v nich vypadají naprosto skvěle a dokazují, že se ženy s kypřejšími tvary nemusí vzdávat upnutých šatů nebo krátkých topů. Každá se může obléct podle svých představ, a to bez ohledu na konfekční velikost nebo číslo na váze. 

Stylové šaty pro všechny typy postav pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

Autor: Aneta Valešová