Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Elegantní boty podle Evy Pavlové a princezny Kate? Nové si kupovat nemusíte, postačí tahle drobnost!

26. dubna 2023 | 06:00

Nedávné outfity princezny Kate a první dámy Evy Pavlové se nesly na stejné stylingové notě. Obě dvě dámy vsadily na dvouřadá saka pospolu s kalhotami rovného střihu a s předními puky, bílý top, ale i prudce elegantní boty na nízkém podpatku ozvláštněné přední sponou. A právě ta povýšila docela obyčejnou, minimalistickou obuv na pár exkluzivních, draze vypadajících bot. Pokud milujete styl těchto vysoce postavených žen stejně tak jako my a chcete se jejich šatníkem, respektive botníkem inspirovat, máme pro vás dobrou zprávu. Svůj styl totiž povýšíte za pomoci samostatné, lehce nasazovací ozdoby!

První dáma doprovodila na čtvrtou zahraniční cestu svého chotě – prezidenta Petra Pavla. Do Bruselu přicestovala v červeném kostýmku, který je jedním z nejčastěji vynášených modelů. Kupříkladu ho oblékla na setkání s hercem a vyslancem dobré vůle UNICEF Orlandem Bloomem. Kostýmek z dílny návrhářky Kateřiny Geislerové odrážející exkluzivní krejčovinu sestává ze separé nositelného dvouřadého saka a elegantních kalhot s nažehlenými předními puky. Kalhoty díky nim, zkrácené délce i vysokému pasu zaručují, že budou lichotit téměř každé postavě.

VIDEO: Petr Pavel v Bruselu: Dorazil s manželkou Evou, vítal ho i šéf NATO Stoltenberg.

Video se připravuje ...
Petr Pavel v Bruselu: Dorazil s manželkou Evou, vítal ho i šéf NATO Stoltenberg • VIDEO: Blesk - Anna Marie Bukovanská

Sofistikované základy šatníku

Tento fakt stvrzuje i princezna Kate, která při příležitosti návštěvy charitativního centra The Baby Bank zvolila totožný střih elegantních kalhot. Taktéž jako Eva Pavlová je doplnila o bílý top, dvouřadé sako, ale i nadčasové boty na velmi nízkém blokovém podpatku.

Ačkoliv se jejich obuv odlišuje právě ve výšce podpatků, v detailu pak i v jejich typu (Kate vsadila na vyvýšené baleríny s ostrou špičkou, zatímco první dáma na kontrastní světlé lodičky na blokovém podpatku), spojují je jemné, minimalistické linie v kombinaci s luxusní sponou.

Nasazovací spona

Abyste naleštěný vzhled propůjčila i svému looku, není zapotřebí kupovat nové boty s touto exkluzivní dekorací. Dodá vám ho totiž i samostatná nasazovací spona, kterou v angličtině naleznete převážně pod označením „shoes clips“.

Za málo peněz hodně muziky

V zadní části obsahuje cvoček, kterým jednoduše připevníte okázalý doplněk na okraj svých bot. Ozvláštní jednoduché balerínky, vysoké lodičky, mokasíny, ale i tenisky. Příznivou zprávou pak je, že se vám investice zvlášť neprodraží. Sponu totiž seženete v řádu pár set korun. A jaké tvary vládnou těmto ozdobám? Své boty můžete ozvláštnit čtvercovou sponou po vzoru dam, mašlí, bambulkou nebo nejrůznějšími štrasovými ozdobami, které se budou vyjímat i na vašich svatebních lodičkách!

Velký výběr elegantních bot ve stylu princezny Kate a Evy Pavlové najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na ty nejkrásnější z nich se podívejte v naší fotogalerii!

Autor: Žaneta Podlahová