Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zhýčkané požadavky celebrit: Slipy na míru, nová záchodová prkénka nebo 12 štěňátek

  • 29. dubna 2023 | 06:00

    To, že celebrity roupama nevědí co by, je známá věc. S některými je opravdu těžké pracovat, a když už vám kývnou, pak mají takové požadavky, že je to mnohdy téměř nesplnitelné.

    Je zajímavé, že některým z nich stačí opravdu málo, ale i v tom málu se najde něco, co je tak trochu na hranici bizáru. Vždyť dvanáct štěňátek v šatně nebo speciální spodní prádlo na každou scénu ve filmu, to opravdu zavání manýrismem. Kdo byste řekla, že je takhle podivínský?

  • Kevin Hart

    U požadavku tohoto komika se možná leckterý muž pousměje a možná si řeknete, že to přece není ani nic tak extravagantního, já mám ovšem jiný názor. Kevin chce, aby v jeho šatně bylo nastoupeno pět žen ve věkovém rozmezí od pětadvaceti do sedmadvaceti s dobrou postavou a přitažlivým vzhledem, že pro ně budou připravena trička a legíny o velikosti XS, S a M. Je to opravdu velmi šovinistický požadavek a zajímalo by mě, co s nimi tedy Kevin v šatně dělá, a mám dojem, že jeho žena musí být z takového požadavku štěstím bez sebe.

    VIDEO: Kevin Hart sleduje odhalení jeho nového vozu. Restomod oslavující Buick GNX dostal přezdívku Dark Knight...

    Video se připravuje ...
    Kevin Hart sleduje odhalení jeho nového vozu. Restomod oslavující Buick GNX dostal přezdívku Dark Knight • VIDEO: Magnaflow

  • Mary J. Blige

    Zpevačka Mary J. Blige má v podstatě velmi skromný požadavek, ale patří opravdu mezi ty bizarnější. Tento požadavek se prý objevuje pokaždé, když má někde vystupovat. Očekává, že před jejím příjezdem budou pro ni instalována nová záchodová prkénka. Není považována za velmi náročnou, proto se jejímu požadavku vždy snaží vyhovět. Na takovém turné, to musí být ale spousta záchodových prkének!

  • Cher

    Tahle legenda se proslavila nejen jako zpěvačka, ale také v herecké profesi. Provází ji pověst někoho, s kým je radost pracovat, takže se rozhodně nejedná o nafrněnou celebritu, i tak má pár podivných požadavků, na kterých si trvá. Tím nejzásadnějším je to, že požaduje vlastní pokoj pro všechny své paruky. Jelikož na nich má postavenu image, je jich opravdu hodně a možná opravdu potřebují velký prostor. Její další dva podivné požadavky jsou, že musí mít neustále k dispozici ubrousky z aloe vera a že bude používat pouze černé kelímky.

    VIDEO: Cher ve svých nejvíc sexy momentech...

    Video se připravuje ...
    Cher v jejích nejvíc sexy momentech • VIDEO: youtube

  • Prince

    Tato legenda už bohužel není mezi námi, ale jeho sláva dosahovala opravdu až k nebesům a budou ho oslavovat ještě mnohé další generace. Rozhodně nebyl skromný ve svých požadavcích. Když vystupoval v Londýně, požádal prý organizátora, aby mu postavil luxusní dům s pěti ložnicemi poblíž 02 Areny, kde měl vystupovat. Dále potom chtěl sto devadesát dva osušek. Prý bral svou čistotu velmi vážně, možná trpěl trochu obsedantně kompulzivní poruchou, protože jakmile se utřel do jedné osušky, už ji víckrát nepoužil.

  • Mariah Carey

    U zpěvačky Mariah Carey se přiznám, že bych opravdu čekala, že bude mít nějaké nevšední a přehnané požadavky. Tahle diva si žádá mít po ruce vždycky šampaňské a potřebuje ohýbací brčka. To by samo o sobě nebylo nic nevšedního, naopak by se to dalo brát jako velmi splnitelné a běžné. Jenže ona požaduje ještě jednoho osobního asistenta, který musí plnit jednu zvláštní funkci. Je to asistent na vyhazování jejích vyžvýkaných žvýkaček. Sama totiž nesnáší dotýkat se jich, takže to pro ni musí dělat někdo jiný.

  • Tom Cruise

    Herec Tom Cruise je celkově docela podivín. Jeho scientologická obsese je pro mě nepochopitelná a jeho neskutečná potřeba vše kontrolovat mu vynesla reputaci herce s velmi impozantní pracovní morálkou. Má ovšem také reputaci obří divy, která je příšerně vybíravá. Cruise například trvá na tom, že musí mít arzenál speciálně navrženého spodního prádla tkaného ze specifické látky, aby se maximalizovalo jeho pohodlí a flexibilita při jeho kaskadérských kouscích. Vzhledem k tomu, že je mění několikrát denně, může se jeho spotřeba vyšplhat na opravdu vysoké číslo během jednoho filmu.

    VIDEO: Ten chlap je magor! Tom Cruise skáče z útesu...

    Video se připravuje ...
    Ten chlap je magor! Tom Cruise skáče z útesu • VIDEO: CinemArt, idh

  • Madonna

    A je tu i tato legendární zpěvačka, která si tedy poslední dobou začíná budovat spíš strašidelnou reputaci, ale to, co dokázala během své celoživotní kariéry, je úžasné a její hity jsou stále milovány. Madonna má jistě spoustu požadavků, ale ten nejzvláštnější se týká opět toalet. Jelikož má prý hvězda trochu fobii z bakterií, žádá, aby její toalety byly čištěny alespoň čtyřikrát denně.

  • Joe Jonas

    Zpěvák se společně se svým bratrem prosadil jako The Jonas Brothers. Milovali je hlavně puberťáci, přece jen oni sami svou kariéru započali velmi mladí. Nejbláznivější požadavek Joea Jonase na turné je dvanáct štěňat. Prozradil, že je to na jeho seznamu žádostí už nějakou dobu, ale je to jediná věc, kterou ne vždy dostane. Řekl, že se jen občas objeví promotér s dvanácti štěňaty. Kromě roztomilých psíčků chce jen pivo a grilované maso.

Diskuse ke článku
.