Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nové hvězdy StarDance se představily v tom nejlepším módním světle! Jaké trendy oblékly?

25. dubna 2023 | 11:15

Divácky oblíbená taneční soutěž se po loňské odmlce opětovně vrací na televizní obrazovky. Podzimem tak protancujeme společně se StarDance, kterým nás provede ikonická moderátorská dvojice ve znění: Tereza Kostková a Marek Eben. Kromě nich a stálic z řady porotců se představí i noví účastníci, kteří budou bojovat o titul nejlepšího tanečníka 12. ročníku. Kdo se utká o tento titul a v čem se hvězdy blýskly na tiskové konferenci? Již teď je zřejmé, že nás opět čeká úctyhodná série.

Novou řadu StarDance odstartuje Česká televize druhou říjnovou sobotu. Kdo se tedy utká ve dvanácté řadě? Mezi deseti hvězdami se představí olympijská vítězka a mistryně světa ve snowboardingu Eva Adamczyková, její manžel herec Marek Adamczyk, herečky Ivana Chýlková a Darija Pavlovičová, zpěvačka Tereza Mašková a herec David Prachař. Vůbec poprvé v historii soutěže si na tanečním parketu zatancuje pekař a cukrář v jedné osobě Josef Maršálek, výzvu však přijali i mistr světa a olympijský medailista, vodní slalomář a kajakář Vavřinec Hradilek a zpěvák Richard Krajčo. Finální desítku pak doplní modelka Iva Kubelková, která na tiskové konferenci ke dvanácté sérii naprosto zářila. V čem oslnila a na jaké trendy vsadily ostatní nové tanečnice?

Video se připravuje ...
Sexy Iva Kubelková slaví 45: Velmi osobní překvapení od partnera! • VIDEO: Markéta Reinischová

Moderní závan signální fuchsiové

Půvabná modelka Iva Kubelková svítila v hloučku nově představených soutěžících v saturovaném fuchsiovém kompletu ze španělského řetězce Zara. Sestával ze saka s výrazným límcem smokingového stylu, jemuž také dominovaly vázací pásek i efektní rozparky v okrajích rukávů. Spolu s kalhotami rovného střihu s předními puky a vysokým pasem tvořilo sako prudce elegantní duo. Modelka vše efektně doplnila černým topem, sandálky na podpatku a minimalistickými šperky, jež se nepraly se zbytkem tolik výrazného looku.

Na moderní odstín, který aktuálně kraluje barevným trendům, vsadila i zpěvačka Tereza Mašková. A to v podobě uzavřených lodiček s ostrou špičkou, které rozsvítily černé midi šaty s vrstvou průhledného materiálu, jenž vedle fuchsiové zastává čestné místo ve vládnoucích trendech.

Jistý závan tohoto barevného tónu oblékla i herečka Ivana Chýlková. Tón se na ní vyjímal v podobě květů, jež dekorovaly midi kaskádové šaty. Vyjma tlumenějšího odstínu růžové hrály šaty červenými, zelenými a oranžovými barvami. Ty herečka vyvážila černými vysokými kozačkami a oversized blazerem.

Sporty & chic

Eva Adamczyková vsadila na košilové šaty dosahující délky ke kolenům. Jejich okázalý a prudce trendy tmavý odstín denimu tvořil stylingovou symbiózu spolu se sportovními teniskami a vyčnívajícími dlouhými ponožkami s proužky. Na sportovní estetiku v casual stylingu vsadila i herečka Darija Pavlovičová, která předvedla efektní vrstvení. Pod splývavým svetrem čokoládového odstínu se vyjímala bílá košile. Vrstvené vrchní díly pak tvořily spolu s béžovými manšestrovými kalhotami monochromatický look.  

Trendy šaty za skvělé ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na fotografie z tiskové konference se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová