Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

7 kombinací úpletových šatů a zimních bot, které budete chtít nosit až do jara

  • 7 kombinací úpletových šatů a zimních bot, které budete chtít nosit až do jara
    6. ledna 2023 | 06:00

    Klíčovou roli mezi zimními trendy sehrávají úpletové šaty, které se vrátily ve velkém stylu. Dost možná jste ani tuhle změnu nepostřehla, protože snad nikdy nevyšly a nevyjdou z módy. Představují totiž komfort, na stranu druhou vyznívají prémiovým vzhledem, a letos se k němu ještě přidá sexy šmrnc!

    Předchozím sezonám totiž kralovaly spíše oversized verze s rolákem v převážně béžových a hnědých tónech, které si mohly říkat dlouhé sestry pletených svetrů. Letošní zimu však dráždí kolemjdoucí svými smyslnými průstřihy v dekoltu, na bocích nebo v pase, upnutými střihy kopírujícími ženské křivky i výraznými barvami. Jak kombinovat výstřednější kousky, ale i klasiku se zimními botami? Nechte se inspirovat outfity z Instagramu!

  • Tón v tónu: Žebrované šedé šaty a krémové chunky chelsea boots

    Monochromatický vzhled nepřestává bavit ani tuhle sezonu. Nebojte se přenést světlé barvy i do obuvi, především do chunky chelsea boots neboli perek. Boty i přes svou robustní masivní podrážku a kulatou špičku budou díky krémové barvě vypadat elegantně. Tuto verzi obutí budou přímo milovat žebrované šedé šaty v délce dosahující ke kotníkům s kulatým výstřihem a dlouhými rukávy. Pokud si chcete uchovat tento jemný uhlazený vzhled, doplňte ho sakem a minimalistickým vlněným kabátem v béžových odstínech.

    Jak v zimě vrstvit? Na to se podívejte ve videu:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videohub

  • Myšlenkami na dovolené: Upnuté modré halter šaty a kožené hnědé kozačky na podpatku

    Při pohledu na nové přírůstky v zimních kolekcích jsme rády, že se tato chladná doba nebude točit jenom kolem tlumených barev, které se stávají každoroční klasikou. Skrze výlohy a z předních stránek e-shopů nás totiž povzbudivě pozorují růžové, modré, červené či zelené odstíny barev.

    O tom, které další barvy budou vévodit v následujících dnech a jaké trendy budou kralovat roku 2023, se můžete dočíst v našem článku:

    K přibližujícímu se jaru se však paleta barev ještě více rozněžní a obohatí nás o decentní žlutou, levandulovou či Baby Blue. Buďte tak v předstihu a oblékněte skvosty v odstínech modré již nyní. Vaši postavu přivedou k dokonalosti upnuté rolákové midi šaty s halter výstřihem. Střihu se rozhodně nemusí obávat ani ženy výrazných tvarů. K těmto šatům nazujte kožené kozačky do špičky na blokovém podpatku. Pokud chcete docílit opravdové barevné symbiózy, dejte si záležet na výběru hnědé. Jen ta s podtónem žluté bude opravdovým matchem!

  • Královská inspirace: Šaty áčkového střihu a semišové černé kozačky na podpatku

    Tento sofistikovaný model založený na áčkovém střihu sukně, balonových rukávech a vysokém stojáčku v nás evokuje styl hodný princezny Kate. S oblibou totiž nosí volnější midi sukně či šaty tohoto střihu v kombinaci se semišovými černými kozačkami na podpatku. Zkuste styl královského dvora i vy a uvidíte, že si budete připadat tak nějak důležitěji.

  • Řekněte to růžovou: Rolákové mini šaty a kovbojky

    Nic nás v tomto pochmurném počasí a lenivém, zpomaleném lednu nenastartuje více, než svěží příval pastelek. Jak jsme již zmínily, okázalé a optimistické barvy budou hlavní doménou roku. Zkuste je zapojit jako jednu hlavní dominantu, tedy v podobě krátkých rolákových šatů spolu s béžovými tóny. Barevná souhra, která vypadá tolik sofistikovaně! Pokud však toužíte po více růžovém looku, nebojte se jí oživit i doplňky jako je pokrývka hlavy nebo kabelka. Úpletové šaty mini střihu a vysokým stojáčkem pak hravě doplní hnědé kovbojské boty ke kolenům s tou správnou dávkou rebelství a sex-appealu.  

  • Vyvážení siluety: Maxi šaty a tenisky i v zimě

    Outdoor hýbe světem a ryze sportovní prvky se vkradly do skříně téměř každé z nás. A právě teď, více než kdy jindy, se zimní atributy s estetikou après-ski jako sněhule, teplé svetry s lyžařskými motivy nebo kukly staly součástí každodenních městských looků. Letos vás obzvláště bude bavit kratší buclatá péřovka v syté barvě, která spolu s maxi šaty upnutého střihu vytvoří perfektní ženskou siluetu. A co boty? V aktuálních teplotách můžete opět vytáhnout své oblíbené tenisky!

  • Neotřele! Pruhované žebrované šaty a khaki chelsea boots

    Jestli nás něco opravdu baví, tak tento pruhovaný model doplněný o khaki perka. Čas od času potřebujeme čistý závan neotřelosti, který nám dodává absolutní svobodu. Tak se toho nebojte!

  • Smyslná lady: Úpletové šaty s rozparkem a výstřihem do V a kotníkové černé kozačky

    I provokativnější prvky, jako jsou rozparky či hlubší výstřihy, mohou vyznívat velmi decentním vzhledem. Těmto šatům zcela sednou kotníčkové boty s hranatou špičkou a blokovým podpatkem. Model, ve kterém budete mít pohodlí v kanceláři, ale kterým okouzlíte bezesporu i na rande!

     

    Stylové šaty za nejvýhodnější ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.