Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Outfit podle Plodkové: Tohle je klíčový kousek večírkové sezony, který vás zachrání

24. listopadu 2022 | 06:00

Na nedávnou premiéru filmu Vánoční příběh, který vstupuje do kin, dorazili nejen hlavní protagonisté filmu, ale i řada známých krásek, které oplývaly půvabem ve večerních modelech. Flitry střídal samet, tmavá paleta barev byla protkána výraznými odstíny. Kdo zazářil nejvíce?

Zářnou hvězdou byla bezesporu herečka Jana Plodková, která vyniká na filmovém plátně stejně tak jako na módním poli. Je známá pro svůj vytříbený vkus, silný cit pro módu, jenž vyznívá nenuceně a přirozeně. Její šatník je opřen o něžnou paletu barev, ale i o základní tóny, jako jsou černé, šedé, pudrové, jemně růžové, béžové či bílé odstíny. Častokrát volí i monochromatický styling, tedy outfit založený na jedné barvě v různých odstínech. Nebylo tomu jinak ani tentokrát.

Tip na video: Jaký dresscode zvolit ke stromečku? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Talentovaná herečka s éterickým vzhledem zvolila look v šedých tónech, jemuž naprosto dominovaly kalhoty do zvonu s flitrovaným reliéfem. Ty jsou nyní na aktuálním módním výsluní, co se večírkové sezony týče. Jsou ideální pro ty, které se nechtějí vzdát pohodlí a rády – stejně tak jako samotná herečka – mísí extravaganci s nadčasovými kousky. V kombinaci s vaším oblíbeným měkkým rolákem, blyštivými sandálky na podpatku a metalickým psaníčkem dodají celkovému vzhledu kýžený glamour šmrnc.

Nákupní tipy: svetr ONLY, prodává zalando.cz, 840 Kč; legíny do zvonu Zara, 1199 Kč; sandálky na podpatku Mango, 899 Kč; psaníčko Mango, po slevě 999 Kč; matná rtěnka Matte Lipstick, MAC Cosmetics, odstín Soar, 650 Kč

Navíc je lze kombinovat s dalšími vršky, tedy s topy či blůzkami a rázem máte jiný look vhodný ke sváteční štědrovečerní tabuli. Pokud tedy stále tápete, co si obléknout na nespočet nadcházejících společenských událostí, a nechcete se stále objevovat v jedněch šatech, flitrované kalhoty do zvonu vás zachrání. Sexy kombinací na bujarý silvestr pak budou blyštivé nohavice spolu s velmi krátkým crop topem, který spíše připomíná podprsenku, a s oversized sakem.

Jana Plodková však nebyla jediná, která vsadila na opojné flitry. I její kolegyně herečka Jana Bernášková zvolila blyštivý model opřený o fialové mini šaty v zavinovacím střihu a s dlouhými rukávy. Na premiéru filmu ji doprovodili její manžel, ale i syn a starší dcera, která nezapře maminčin půvab. Vedle sebe spíše vypadaly jako sestry.

Inspiroval vás outfit Jany Plodkové? Trendy kousky do vašeho šatníku najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Jak jim to slušelo, se podívejte do naší fotogalerie: 

Autor: Žaneta Podlahová