Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tyhle boty vás zachrání před sněhovou kalamitou! Přesvědčte se sama

14. prosince 2022 | 06:00

Že si také nepamatujete, kdy naposledy jste se brodila skrze haldu sněhu mimo horské výšiny? Ač už jsme si mohli myslet, že závěje sněhu v městských podmínkách se nám vyhnou obloukem, nyní jsme se mohli přesvědčit, že bělostná peřina se nevyhýbá ani nížinám. Buďte tedy připravena s předstihem a pořiďte si své hrdinky, které vyzrají na nástrahy mocné zimy! Kde pořídíte ty nejlepší?

 

Přesně tak, hrdinky! Sněhule totiž obstojí před mrazy, vysokým sněhem i nepříjemným promočením. A ačkoliv byste si ještě nedávno stěží představila tyto buclaté zimní boty jako základ městské garderoby, je to právě outdoor, který nyní hýbe světem.

Tip na video: Proč mají zimní čepice bambule? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Však také kdo jiný než my, čeští samorosti, vládl funkčnímu sportovnímu oblečení a nebál se ho vnést i do společenského dění? A tak se tento léta vysmívaný styl stal tím nejvíce vyhledávaným a konečně můžeme s klidem vzdát hold spojení praktičnosti s estetickou podívanou. Bez nadýchané péřovky, kvalitního batohu či měkké mikiny si své každodenní zimní životy už nedokážeme představit. Zdá se, že ironie stylů nesoucích se na vlně nepraktičnosti a ohrožujících naše zdraví je na ústupu. Konečně!

Jaké parťačky dostojí slibu a ochrání nás před zimní nadílkou? Podívejte se do naší fotogalerie a přesvědčte se sama!

Doprovázet vás mohou sněhule v tlumených barvách, pokud si na pozornost příliš nepotrpíte. Klasikou tak budou ty v černé či hnědé paletě barev. Pro větší odvážlivkyně jsou tu zimní boty s beránkovým či kožíškovým reliéfem, které by vám mohl závidět kdejaký Eskymák. Pozornost upoutáte ale i radostnými barvami, jako jsou růžová, červená, ale i metalickým leskem.

Pokud zvolíte barevné doplňky v podobě bot, šály či čepice, oživí to jinak přehlédnutelný model. Nepodceňujte tak sílu doplňků, protože právě na detailech záleží! Móda je hrou a je na čase si pořádně zahrát a vyjít ze svých šedých ulit.

Boty, které vás v zimě zahřejí, vybírejte za nejlepší ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová