Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Startuje Cyber Monday: Nakupujte vánoční dárky s tou největší slevou

28. listopadu 2022 | 05:00

Slevy miluje snad každý z nás. Pokud jste si nestihli pořídit své vysněné kousky během Black Friday, nezoufejte. Právě dnes totiž startuje ten nejdůležitější nákupní svátek Cyber Monday, díky kterému seženete vánoční dárky s tou největší možnou slevou. Které obchody nabízí zvýhodněné zboží?

Odkud se vzal pojem Cyber Monday?

Cyber Monday – neboli Kybernetické pondělí – je termín pro nákupní akci, která začíná v první pondělí po Black Friday. Maloobchodní prodejci v USA si v letech 2003 a 2004 všimli, že spousta spotřebitelů, kteří nestihli nakoupit během Black Friday, nakupovala výhodněji on-line v pondělí z domu nebo z práce. Výraz Cyber Monday byl vytvořen reklamními společnostmi k podpoře on-line nákupů. Právě odtud pochází anglický termín “cyber” v názvu. Oproti Black Friday není Kybernetické pondělí tak rozšířené, a tak na něj nemusíte narazit ve všech e-shopech. Přesto však každým rokem přibývá prodejců, kteří se do této marketingové akce zapojují. 

Video se připravuje ...
Zdražování v Česku - Vývoj cen základních potravin od roku 2015 do poloviny roku 2022 • VIDEO: Videohub

Kde ulovit ty největší slevy?

Pokud si přejete pod stromeček novou obuv nebo chcete udělat radost novými botami někomu blízkému, Deichmann nabízí pánskou, dámskou, ale i dětskou obuv levněji až do -50 %, a navíc poskytne obchod také dodatečnou slevu v hodnotě 20 %. Také internetový obchod eobuv.cz nabídne zákazníkům slevy až do výše 70 %, a vy si tak můžete pořídit nové boty za pár korun. Obchod CCC nabízí -30 % na novinky a extra -15 % na zlevněné + dopravu zdarma!

Jistě vás i vaše blízké potěší nějaký pěkný kousek na sebe. Internetový obchod Answear.cz nabízí slevy až 70 % a výběr je opravdu stále obrovský. S kódem EXTRA v aplikaci navíc získáte 10 % slevu navíc. Zalando nabízí slevy až 60 %, a k tomu ještě 20 % navíc. Slevy do výše 70 % a extra 10 % navíc na nezlevněné věci, až tam se vyšplhaly výhody také na FreshLabels.cz. Také About You nabízí skvělé slevy až do -80 % na dámskou, pánskou a dětskou módu. Najdete zde také zlevněné zboží z kategorií plážové oblečení, vše pro sport nebo úchvatné spodní prádlo. Slevy až 80 % nabízí také Astratex. Jedná se tak o největší slevy v historii značky a je to skvělá příležitost pořídit krásné dárky na Vánoce.

Naše redakční tipy: 

Internetová parfumerie Sephora nabízí svým zákazníkům slevy na široký sortiment vůní, dekorativní kosmetiky, produktů péče o pleť a tělo a na celou řadu kosmetických doplňků. Během Cyber Monday si můžete pohodlně a z bezpečí domova vybrat z nabídky slev až do -60 % na kosmetiku, parfémy a oblíbené kosmetické sady. -30 % na oblíbené produkty nabízí také parfumerie Marionnaud.

Vánoční dárky za skvělé ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Redakční tipy na skvělé kousky ve slevě najdete ve fotogalerii:

Naše redakční tipy:

 

nabízí 2 obchodů za ceny od 5489 Kč
Srovnat ceny na Zboží

 

 

Autor: Aneta Valešová