Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dcera slovenské prezidentky na červeném koberci: Rafinovaný pánský vzhled s jistou dávkou koketnosti

30. června 2022 | 06:00

Jak příznačné. Dcera slovenské prezidentky Emma Čaputová se objevila na nedávné bratislavské premiéře nového filmu Prezidentka s Aňou Geislerovou v hlavní roli. A svým vkusem potvrdila fakt, že jablko nepadá daleko od stromu. Svým půvabem a vytříbeným vkusem, který dává najevo s absolutní lehkostí, totiž zrcadlí svoji maminku. Na jaký look půvabná modelka vsadila?

Sedmnáctiletá Emma poctila červený běhoun černobílým modelem opřeným o saténový bílý crop top a černou sukni mini délky. Nedivily bychom se, kdyby však sukně byla šortková aneb skort opět dobývá aktuální přední příčky letních hot trendů. Skort – z anglických slov skirt (sukně) a shorts (šortky) – byl na výsluní před necelou dekádou a opět si našel v řadách žen nebývalé zalíbení. Zezadu šortky, zepředu sukně je totiž praktickým řešením pro ty, které sice milují krátké délky, ale obávají se jich kvůli nepraktičnosti – jde o přílišné hlídání se, abychom zpod své sukně nenechaly nahlédnout do míst, která mají být zapovězena.

Tip na video: Návrhář Boris Hanečka promluvil o modelech pro Zuzanu Čaputovou.

Video se připravuje ...
Blesk Podcast: Návrhář Boris Hanečka promluvil o modelech pro Čaputovou • VIDEO: Jiří Marek

Do naší inspirace podle Emmy Čaputové jsme tak tento aktuální trend zařadily, můžete se na něj detailněji podívat níže. Připravily jsme pro vás do galerie i další skort modely. Vybraly byste si?

Půvabná modelka, která zažila v říjnu minulého roku svůj modelingový debut na bratislavském Fashion Live!, doplnila svůj look oversized sakem v černé barvě, robustními mokasínami, puntíkovanými ponožkami a malou baguette kabelkou.

Půvabná blondýnka dosáhla důstojného vzhledu i přes volbu koketních trendy mini délek odpovídající jejímu věku a návratu módy 90. let. Přestože by vybraný model s podtónem pánského šmrncu zpíval se společenskými kalhotami cigaretového typu či ve střihu palazzo nebo paperbag, krátká sukně či skort (nelze totiž rozeznat kvůli dlouhému oversized vršku) dodávají jinak velmi elegantnímu vzhledu jistou dávku svěžesti.

Nákupní tipy: crop top Zara, 599 Kč; šortková sukně Zara, 699 Kč; sako Mango, 1599 Kč; mokasíny Deichmann, 899 Kč; ponožky Bellinda, prodává cs.factcoll.com, 89 Kč; kabelka Kurt Geiger, po slevě 6850 Kč; rtěnka Zuii, odstín Coral Red, prodává biorganica.cz, 525 Kč; sada sponek My Feminity, 209 Kč

K té přispěly i vlasy sepnuté dozadu a postranní velká spona. Třešničkou na dortu bylo pak decentní líčení s jediným výrazným prvkem v podobě smyslné černé rtěnky. Make-up, jenž tvoří s pánským stylem dokonalou symbiózu.

Hledáte stylový outfit? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová