Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Garance smyslnosti: Tohle je výběr nejvíce sexy šatů. Které budou vaše?

20. května 2022 | 06:00

Ne vždy nám je pozornost po chuti, obzvláště tehdy, když nás kolemjdoucí nešetří pohledy v momentě, kdy máme na sobě něco výjimečného, něco jiného. Look, který se vymyká sekci oblečení označované jako „daily routine“ nebo „capsule šatník“. A někdy naopak po středu pozornosti prahneme. Chceme si obléknout smyslné šaty a vzít si je na drink s kamarády, večeři s přítelem nebo si je přibalit do kufru na dovolenou. Jedny takové by určitě každá z nás v šatníku mít měla, protože je důležité se cítit ryze žensky, výjimečně, neodolatelně.

Jak ale takové smyslné šaty vypadají? Za mě se vyznačují následujícími vlastnostmi: jsou výrazné svou barvou, výjimečné použitými aplikacemi či střihy, kopírují ženské linie, dominují jim průstřihy v pase nebo hluboké výstřihy na zádech či dekoltu. Použití spojek „či“ a „nebo“ je třeba chápat tak, že u jednotlivých šatů je třeba se rozhodnout jen pro jednu možnost. Na druhou stranu je totiž vhodné dbát na to, aby se smyslnost nepřevtělila do zbytečné vulgarity.

Pokud tedy volíte barvu vášně – konkrétně svítivou, až agresivní červenou – může v kombinaci s mini délkou, střihem obepínajícím kontury a hlubokým výstřihem či nejrůznějšími prostřihy vypadat lacině. Pokud se nechcete cítit nepatřičně, u barvy sytých odstínů a mini délky vsaďte na hranaté, kulaté nebo halter výstřihy. Jsou-li u vašeho konkrétního příkladu červené šaty v tlumeném burgundském odstínu a obujete-li k nim ploché pantoflíčky, můžete si u nich dovolit mini délku i prostřihy. Podívat se na ně můžete do naší fotogalerie, ve které naleznete další vybrané šaty:

Ostatně smyslnosti nahrávají i letošní jarní a letní trendy. Není žádnou novinkou, že móda z přelomu starého a nového milénia ovládla kolekce, a tak obchody doslova přetékají módou Y2K, které vedle výstřednosti nechybí bláznivost a kontroverze. Které všechny trendy nám naservírovala tato móda, se můžete dočíst v našich článcích zde:

Tak co, vybrala byste si z našeho výběru? Já vám svůj výběr prozradím. Jsou to tyhle krásky! I přes svou velmi krátkou délku (!) a opravdu hluboký výstřih na zádech zepředu vyznívají velmi elegantně, žensky, přesně tak, jak to očekávám od označení „smyslnost“. Navíc zlatá barva dodává punc exkluzivity, která s opálenou letní pokožkou půjde ruku v ruce.

Hledáte letní šaty za nejlepší ceny? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma.

Mango, 899 Kč

Další módní inspiraci naleznete ve videu: 

Video se připravuje ...
Sto let proměn šatů! • VIDEO: Videohub

Autor: Žaneta Podlahová