Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Róby i tepláky. Co ještě dominuje stylu životní lásky nejsledovanějšího muže světa?

25. února 2022 | 06:00

I Am Georgina. Tak se jmenuje šestidílná minisérie z dílny Netflix, která si i po několika týdnech od uvedení drží svou horní příčku ve sledovanosti. Influencerka, podnikatelka, maminka a životní láska jednoho z nejbohatších fotbalistů světa tak nechala nahlédnout pod pokličku svého soukromí i soukromí Cristiana Ronalda. Co odkryla o vztahu s fotbalovou hvězdou a jak se změnil její život?

Byla to láska na první pohled,“ svěřuje se v prvním díle dokumentu Georgina Rodríguez. Popisovala začátek vztahu s Cristianem Ronaldem, se kterým začala randit v roce 2016. Prodejna luxusní značky Gucci byla osudným místem, kde přeskočila jiskra. V té době půvabná Španělka pracovala v obchodě jako prodavačka. Jejich pohledy byly natolik magické, že si vyměnili telefonní čísla a následně slavný sportovec pozval tehdejší asistentku prodeje na společenskou událost. Vzájemná přitažlivost neuhasínala, ba naopak sílila a od té doby se už od sebe nehnuli.

Dále s úsměvem na tváři vzpomíná na počáteční absurdnost:Jezdila jsem do práce autobusem a odjížděla jsem v Bugatti.“ Nebyl to však jediný paradox a dodává, že luxusní modely, které prodávala, najednou sama oblékala na červený koberec. Dává tedy od té doby přednost ryzí luxusní eleganci před ležérním vzhledem?

Módní styl Ronaldovy životní lásky sestává ve volném čase především z pohodlných teplákových souprav, úpletových šatů i trendy co-ord setů v podobě sukně obepínající siluetu spolu s topem. Modely, které jsou vzhledem k jejímu těhotenství nejpřijatelnějším komfortem. V posledním svém příspěvku však své rostoucí bříško ukázala v krémovém tričku s vysokým stojáčkem, které doplnila světlým dvouřadým sakem, černými legínami a teniskami. Přestože se jedná vcelku o casual vzhled (vyjma luxusního žakárového saka značky Balmain), v podání Georginy vše působí vskutku elegantně až prémiově.

Nepochybně je i milovnicí denimu. Nebojí se sladit džínovou košili s širokými wide leg riflemi, s oblibou nosí i další střihy kalhot – od skinny přes flare (zvonáče) až po straight jeans. Volí k nim vzdušné oversized košile, upnutá trička s krátkým rukávem nebo slabé roláky.

A co červený koberec? Tam vplouvá v dlouhých róbách. Na paměť se nám derou především hnědé dlouhé šaty z dílny Jeana Paula Gaultiera s lehkým podtónem burgundské, se kterými na sebe strhla veškerou pozornost. Její sex-appeal podtrhovaly hříšně vysoký rozparek, ale především důmyslná kombinovaná textura s kůží, která zdůraznila její křivky. Šaty doplnila jednoduchými sandálky na podpatku.

Vedle dlouhých šatů s docela čistou linií sází i na okázalé kostýmky. Bezpochyby ten nejsofistikovanější zvolila pro loňský ročník benátského filmového festivalu. Byl opřen o dlouhé palazzo kalhoty, korzetový top a oversized sako. Její vzhled doplnily diamantový náhrdelník i zkrácené sexy mikádo, které je nyní mezi aktuálními vlasovými trendy.

Jaké další modely vynesla Georgina v minulosti? Na to se podívejte v naší fotogalerii:

Další módní inspiraci naleznete ve videu:

Video se připravuje ...
Móda z devadesátek se vrací! • VIDEO: Videohub

Autor: Žaneta Podlahová