Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Princezna Diana se v nich nezapře! Její neteře mají módu v genech

19. prosince 2023 | 06:00

Lady Kitty i dvojčata lady Amelia a lady Eliza. Neteře Spencerovy, jejichž poznávací znamení jsou blond hříva a především vytříbený módní vkus. Touto charakteristikou připomínají svou zesnulou tetu princeznu Dianu, která si z označení plaché a nevinné Shy Di vydobyla pověst módní ikony. Jak v módním odkazu pokračují její neteře?  

Jakmile se objeví ve společnosti, jsou naprostou ozdobou události. Především lady Kitty jakožto nejstarší dcera Charlese Spencera, bratra zesnulé princezny Diany, je srovnávána se svou tetou. Svůj půvab a velký cit pro módu předvedla především na královské svatbě prince Harryho a vévodkyně Meghan svým zeleným outfitem. S šaty z dílny Dolce & Gabbana, které dekorovaly v oblasti sukně monumentální květy ve žluté a oranžové paletě barev, konkurovala ostatním vyčnívajícím svatebčankám v čele s právničkou Amal Clooney i návrhářkou Victorií Beckham. Dominantní prvek s naprostou lehkostí doplnila psaníčkem a lodičkami s ostrou špičkou v barvě květinového motivu, opulentní a velmi elegantní fascinátor pak byl v tónu podkladu samotných šatů.

Co pojí princeznu Dianu s princeznou Kate? Na to se podívejte ve videu!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

O rok později zaujala impozantním kloboukem na Melbourne Cup 2019, který ladil s přiléhavými šaty s rozšířenými dlouhými rukávy od návrháře Rolanda Moureta. Jejich barevný ombré přechod z šedivé do tyrkysové a růžové konkuroval originální pokrývce hlavy.

Její módní vkus byl však nejlépe naplněn při výběru svatebních šatů. V červenci roku 2021 se vdala za miliardáře Michaela Lewise. Oblékla na sebe okázalou krajkovanou róbu Dolce & Gabbana s dlouhými rukávy a vysokým stojáčkem. Jelikož je Kitty ambasadorkou této značky, byla pro ni jasnou volbou.

Nejstarší dcera však nezastiňuje své mladší sestry, dvojčata Elizu a Amelii. Ty vyčnívaly kupříkladu během loňského únorového newyorského fashion weeku. Na přehlídce návrháře Michaela Korse k sobě ladily černobílými looky. Eliza zvolila šaty v mini délce s dalmatinovým vzorem, který by nezahanbil ani samotnou Cruellu. Po jejím boku se vyjímala Amelia v bílém kalhotovém kostýmku. Smokingové sako bylo hlavní dominantou outfitu, konkrétně pak jeho výrazné stříbrně blyštivé klopy.

Modelky, které zastupuje britská agentura Storm Management, vynesly obdobné prvky i na konci loňského roku. Při příležitosti The Leopard Award v londýnské Goldsmiths’s Hall se Amelia třpytila ve stříbrné dlouhé róbě, Eliza pak v její kratší variantě, kterou doplnila bílým oversized sakem. Sako je tak jejich nedílnou součástí, stejně jako bylo pro princeznu Dianu...

Dvojčata se doslova blýskla i na nedávném předávání cen Fashion Awards, jež se odehrávalo v londýnské věhlasné hale Royal Albert Hall. Zářily totiž lichotivým duem metalických šatů. Zatímco Amelia ohromila v dlouhých večerních s dominantní objemnou sukní a korzetovým živůtkem, Eliza měla vypasovanou mini verzi s průhlednou pelerínou a lemovaným aranžmá na sukni.

Trendy oblečení za výhodné ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na ostatní looky těchto půvabných krásek se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Žaneta Podlahová