Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jsou zpět! Nahradí tyhle svrchníky oblíbená saka? JLo v tom má jasno!

4. února 2022 | 06:00

Saka drží už několikátou sezonu pomyslné žezlo kralování, ale tentokrát se zdá, že se nad nimi stahují mračna. I když budou nadále patřit mezi naše módní nezbytnosti, z trůnu je letošní jaro a léto sesadí motorkářské kožené bundy alias staré zlaté křiváky, ale i denimové a košilové bundičky. Který další svrchník bude letos o dost hlasitější než tolik oblíbená saka?

Motorkářské, košilové, džínové a bomber bundy... Vítejte zpět! Ano, přesně tak, vedle křiváků, které povedou tuto sezonu, se prosadí i bomber bundy. Návrat těchto bund bez kapuce právoplatně zpečetila kráska Jennifer Lopez. Nedávno se totiž objevila v šedém uvolněném outfitu založeném na bomber bundě, mikině s kulatým výstřihem, volných jogger teplácích a teniskách. Přestože je tento model hodný spíše domácí pohody, netratil na stylu. Nutno podotknout, že tyto volnočasové looky JLo zvládá na jedničku. V jejím podání má i teplákovka šmrnc!

Tolik svěží závan dodávaly především oversized střih i unitární provedení jarní bundy, která vyzněla v plné své kráse – bez zbytečných aplikací navíc. A právě objem bude dominovat letošním bomberům. Vedle klasické délky do pasu se tak dočkáme i prodloužené.

Zdá se, že půvabná herečka a zpěvačka je poslední dobou absolutním trendsetterem. Vedle návratu bomber bundy posvětila i módní comeback kožených motorkářských bund. Na svůj instagramový účet nedávno přidala fotku v křiváku, ve kterém byla neuvěřitelně sexy. Toho si všimli i její fanoušci, kteří ji zaplavili nevýslovnou chválou.

Kožená bundička ve zkrácené cropped délce, oversized střihu a především s výraznými rameny odráží inovace nadčasové bundy. Čím déle se na fotku díváme, tím více se nemůžeme dočkat, až si ji oblékneme na jaře a v létě na dlouhé rozevláté maxi šaty, se kterými tvoří tu nejlepší možnou dvojku.

Letošní sezonu se ale můžete těšit i na košilové modely a především denimové bundičky, které odráží nástup módy z 90. let i počátků milénia. Poletí ikonický klasický střih do pasu s kapsami na prsou, ale i cropped či oversized. Modrý denim je samozřejmostí, avšak ani jiná barevnost džínoviny nebude výjimkou.

Sháníte bundu nebo kabát ze tu nejlepší cenu? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma.

Na ty nejlepší jarní svrchníky se podívejte do naší fotogalerie:

Další módní inspiraci naleznete ve videu:

Video se připravuje ...
Trendy roku 2022: Co nesmí chybět ve vašem botníku, pokud chcete být in • VIDEO: Videohub

Autor: Žaneta Podlahová