Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

I tak lze nosit péřovku! Pekelně sexy podle slavné moderátorky a královny stylu

11. prosince 2021 | 06:00

Péřové buclaté bundy, jež věrně připomínají peřinu či polštář, jsou naší každoroční srdcovou záležitostí. Zahřejí totiž nejen na těle, ale i na duši, protože představují konejšivou náruč v nepřízni počasí. Pro některé z nás můžou být však odpudivé v domnění, že budeme vypadat jako nemotorný sněhulák. Jak ji nosit, aby se tato sportovní nadčasovost proměnila v ryzí sofistikovanost a lehce provokativní rafinovanost? Odpověď naleznete u Ashley Roberts!

U zpěvačky, tanečnice a moderátorky Ashley Roberts jsme spíše zvyklé na zářivé looky v pestrobarevné paletě. Kontrastem jsou pak občasné monochromatické looky zemitých a temných barev, jako jsou hnědá či černá. Sexy členka skupiny Pussycat Dolls je ale důkazem, že tmavé barvy – stejně tak i sportovní oblečení – rozhodně nemusí být nuda!

A v čem tkví ono kouzlo? Při výběru péřovky zvolte délku do pasu. S ní pak nekombinujte klasické tmavé kalhoty či džíny, ale minisukni. Ta za doprovodu černých punčocháčů a vysokých kozaček sahajících ke kolenům odhalí rafinovaně vaše tělo, ale zároveň budete v teple. Ani krátké sukně či šaty nemusí hned vyznívat vulgárním a nepatřičným dojmem, pokud se budete držet jediné zásady: "Pokud odhalím dolní část, zakryju tu horní." Abyste si udržela dekorum, nevolte k minisukni topy s hlubokým výstřihem, průsvitným materiálem odhalující spodní prádlo, ale ani příliš vysoké mušketýrky s ostrou špičkou a vysokými jehlovými podpatky.

Tipy na nákup: rolák s.Oliver, 549 Kč; sukně Mango, 799 Kč; kozačky CCC, 1199 Kč; bunda Stradivarius, 29,99 € (cca 763 Kč); kabelka Zara, cena dostupná v obchodě

Jak nosit vysoké kozačky nad kolena, to se dozvíte v našem článku zde:  

Ideálním svrchníkem tak bude top s dlouhými rukávy a vysokým stojáčkem, který zvolila i Ashley. Tyto basic roláky à la trička uvítají i boubelky. Potlačí totiž velké vnady, vysoký stojáček opticky prodlouží postavu, a pokud ho zastrkáte do dolního dílu, vytvoříte žádoucí ženskou siluetu přesýpacích hodin.

Monochromatický model je navíc opřen o nadčasové kousky, které se vám nezajedí za jednu sezonu, ale budou vám dělat věrnou službu několik let!

Trendy péřovku nakupte za nejvýhodnější cenu díky našemu internetovému srovnávači Zboží Dáma.

Podívejte se na další zimní looky Ashley Roberts!

Inspirujte se další zimní módou v našem videu! 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Autor: Žaneta Podlahová