Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

To už tady dlouho nebylo: Kousek, který pobláznil Instagram! Jak nosit oblíbenou bundu 3x jinak?

14. října 2021 | 06:00

Sociální síť Instagram je jakousi novodobou módní biblí, v níž influencerky jsou ty, které určují módní směr. A nepochybně si každou sezonu oblíbí pár kousků, které vystřelí do výšin. Ty se tak stanou must-have záležitostí, po které každý touží. Jaký podzimní emblém tentokrát převzal otěže?

Absolutním módním hitem se stala prošívaná bunda ve značně oversized hranatém střihu s protichůdným lemovaným dekorem, jehož slávu si může přičíst značka Frankie Shop. Ta mimo jiné dala vzniknout teď už ikonickému atributu – tričku „na ragbistu“. Toto označení si vysloužilo vzhledem ke svým dominantním ramenním vycpávkám a kulatému výstřihu soustředěnému vysoko u krku. Tentokrát jsme o něm psaly zde:

Prošívané bundy tak vzaly obchody doslova útokem. Ty nejlepší z nich jsme pro vás zařadily do dnešního výběru. V něm naleznete kousky v prodloužené délce, ale i kabáty:

Jak ale tento módní trend nosit 3x jinak? Nechte se inspirovat looky, se kterými vyzrajete na sychravé nástrahy podzimu!

Monochromatická elegance

Pokud si libujete v černé barvě, nechte ji vyznít v celé kráse. Oblékněte se do jejích odstínů, a vytvořte tak elegantní monochromatický outfit! Ke krátké černé prošívané bundě s výraznými hlubokými kapsami zvolte tmavé legíny s předními vysokými rozparky. Vezměte k nim svetr s klopovým límcem a kovbojské kozačky, které evokují nespoutanou divokost i ryzí ženskost!

Tipy na nákupy: bunda Zara, 1399 Kč; svetr H&M, 599 Kč; legíny Zara, 549 Kč; kovbojské kozačky eobuv.cz, 1299 Kč

Na výlet!

Prošívaná bunda v khaki barvě přímo vybízí k výletu do přírody. Vyzbrojte se především gumovými vysokými botami s masivní podrážkou, které odolají i sebevíc rozbahněnému terénu. Zkombinujte je s prošívanými šortkami, jež zahřejí, a pod ně zvolte punčošky. Ke spodnímu dílu se pak bude hodit huňatý svetr s motivem přírodní tematiky, ten navrstvěte na delší bílou košili, která bude zpod něj rošťácky vykukovat!

Tipy na nákupy: bunda Massimo Dutti, 2795 Kč; košile s.Oliver, 2199 Kč; svetr Mango, 1299 Kč; šortky Mango, 799 Kč; vysoké boty Stradivarius, 1399 Kč

V šatech. Značka: pohodlně a v teple

I v šatech se můžete cítit pohodlně, ale hlavně v teple, pokud zvolíte ty z úpletu. Tento hlavní prvek sezony můžete navrstvit na triko s dlouhými rukávy a vysokým stojáčkem. Přes něj pak můžete přehodit krátkou bundičku do pasu. A boty? Jednoznačně chelsea boots!

Tipy na nákupy: šaty s.Oliver, 2499 Kč; tričko s vysokým stojáčkem Reserved, 499 Kč; bunda Mango, 1299 Kč; boty Reserved, 1299 Kč

Trendy bundu za nejvýhodnější cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Tip na video: Jak kombinovat jeden kabát 3x jinak? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Petr Němeček

Autor: Žaneta Podlahová