Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tak to se povedlo! Vyzkoušejte šik model podle manželky filmového Jamese Bonda

4. října 2021 | 06:00

Konečně! Nová bondovka s názvem Není čas zemřít přichází na scénu ve velkém stylu s elegánem Danielem Craigem v popředí. Jeho charisma podlamuje ženám kolena, čímž zpečeťuje idealizaci Jamese Bonda. Půvabná a s jiskrou v očích je jeho žena – herečka Rachel Weisz. Jak se obléká do ulic velkoměsta? Značka: ultra šik, pohodlně a nadčasově!

Rachel nás uchvátila už v Mumii, filmové sérii, která nás vtáhla svým napětím, tajemstvím, dobrodružstvím a krásou egyptské pouště. Na úspěchu snímku měla nepochybně podíl i smyslnost a zároveň roztomilost hlavních představitelů – Rachel a Brendana Frasera. Milník, kdy jsme se do Rachel zamilovaly!

Tip na video: Které trendy dominují letošnímu podzimu a zimě? Podívejte se na novinky z přehlídkových mol!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

A filmovou herečku opěvujeme dosud, pokaždé, co ji spatříme na snímcích z ulic velkoměsta, se nám ihned dere na paměť jedno pojítko: čirá ženskost. Ano, přesně tak, modely, které obléká a které odráží její charakter, jsou ztělesněním ideálu, představy o půvabu ženského odívání, které je dotaženo k dokonalosti. Její styl je totiž opřen o eleganci, nadčasovost, ale především praktičnost. V překladu to znamená, že jednotlivé kousky tvoří dohromady hratelnou souhru, ale obstojí i každý zvlášť. Lze je všechny s lehkostí kombinovat. A tak žádný z nich nepřijde nazmar.

Dokonalým příkladem je námi zvolený příklad šik looku založeného na evergreenovém béžovém trenčkotu s lehkým podtónem jemně žluté. Ten zkombinovala s šedými volnými kalhotami s puky a hnědou vzdušnou blůzkou košilového střihu. Její čokoládový odstín bude navíc tuto sezonu excelovat a dost možná předčí i klasickou černou.

Tipy na nákup: trenčkot Massimo Dutti, 3995 Kč; hnědá blůza Stradivarius, 549 Kč; šedé kalhoty H&M, 2499 Kč; tenisky Deichmann, 649 Kč; sluneční brýle Polaroid, prodává alensa.cz, 1449 Kč; kabelka Tamaris, prodává zalando.cz, po slevě 1700 Kč

Ani doplňky neponechala náhodě a její volba padla na bílé tenisky, které by měla mít podle nás každá žena v botníku, dále pak na hnědou shopper bag a ikonické sluneční pilotky. Potvrdila tak, že právě tyto doplňující atributy podtrhují onen celek, a jsou tak pomyslnou tečkou za zdařilým a vkusným oblékáním.

Stylový outfit inspirovaný Rachel Weiszovou vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Vyberte si svou pomyslnou tečku outfitu a věrnou kamarádku v podobě kabelky i vy! Ve fotogalerii naleznete praktické shopper bags, které vás nenechají nikdy ve štychu:

Autor: Žaneta Podlahová