Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kate v podzimním outfitu za desetitisíce: Víme, jak se obléknout podle ní za zlomek ceny!

20. září 2021 | 06:00

Už nám bylo smutno. Po navýsost sympatickém, tolik milém úsměvu, který dokáže vykouzlit vévodkyně z Cambridge. A nepochybně po jejím dalším vydařeném elegantním modelu, jenž bude inspirovat davy žen. A taky, že se tak stalo. Po prázdninové odmlce se Kate objevila v outfitu s puncem sofistikovanosti při speciální události.

Při příležitosti poděkování hrdinům, kteří pomohli evakuovat afghánské občany ze své země. Na setkání s vojáky v základně RAF Brize Norton v Oxfordshire zvolila model s ohledem na událost, který budil dojem respektu a uznání, na druhou stranu i s ohledem na svoji postavu.

Pokud se totiž bavíme o stylu, zpodobňuje sice odraz našeho charakteru, ale především je to práce s tělesnými proporcemi a výběrem oblečení, kterému věříme, který nás dělá sebevědomými a jistými v dalších krocích. Proto k vévodkyni často vzhlížíme.

Tip na video: Podívejte se, jak šel čas s vévodkyní Kate: 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Profimedia/BPŽ

Volba béžového vypasovaného blejzru v lehce prodloužené délce jí ladně kopíroval ženskou siluetu. Dvouřadému saku značky Reiss v přibližné hodnotě 8 500 Kč ze směsi vlny dominovaly velké kapsy pro zachování většího komfortu i ozdobné špičaté klopy a elegantní knoflíky v žíhané barvě. Pod ním se vyjímala bílá hedvábná blůzka z Jane Atelier pod taktovkou návrhářky a podnikatelky Jane Lewis v přepočtu za 13 000 Kč, kterou vévodkyně neměla poprvé. Je známá recyklací šatníku, tím, že jednotlivé kousky opakovaně a dlouhodobě nosí.

Stejně tak, jako dlouhé pallazo kalhoty v navy blue barvě, které jí opticky protahují nohy. Doplnila je semišovými podpatky na blokovém nižším podpatku, jejichž původ je odhadován na značku Emmy London, kterou nosí vévodkyně s oblibou. Tyto elegantní lodičky do špičky se na e-shopu prodávají za 12 100 Kč. Třešničkou pak byla béžová malá kabelka do ruky s podtónem 50. let od Tusting za 8 700 Kč.

Inspirace na elegantní outfit podle vévodkyně z Cambridge: halenka – H&M 599 Kč; kalhoty – Zalando 790 Kč; sako – Zara 1599 Kč; lodičky – eobuv.cz 1869 Kč; kabelka – Answear, po slevě 999 Kč

My jsme pro vás vytvořily outfit za bezmála 6 tisíc korun, který je adekvátní inspirací podle Kate. Model, který je hodný kanceláře, ale i městské džungle. Zkuste ho i vy!

Další podzimní inspiraci podle vévodkyně naleznete v naší fotogalerii:

TIP REDAKCE:

Abyste opticky prodloužily svoji siluetu, zastrkejte blůzky, košile či topy dovnitř spodních dílů stejně tak, jako vévodkyně z Cambridge.

Stylový outfit podle vévodkyně z Cambridge pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová