Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Láska bez limitu! Tyto známé ženy milují podstatně mladší muže a věk neřeší

16. listopadu 2021 | 06:00

Věk je jenom číslo a ne nadarmo se říká, že důležitější než datum na rodném listě je to, na kolik let se sami cítíme. Patrně i proto věkový rozdíl mezi partnery nehraje vůbec žádnou roli pro mnoho žen, a to ani tehdy, když jsou jejich vyvolení výrazně mladší. Najdeme jich několik i v českém showbyznysu. Která ze známých žen má tedy podstatně mladšího partnera?  

K nejvýraznějším vztahům s velkým věkovým rozdílem bezpochyby patří vztah herečky slovenského původu Hany Gregorové a jejího partnera Ondřeje Koptíka. Tím, že tvoří pár, se Hana poprvé veřejně pochlubila na svatbě svého syna Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové. Není divu, že se strhla mediální mela. Nebylo to však kvůli tomu, že by zralé ženě měl snad někdo za zlé, že si po smrti svého milovaného muže našla nového partnera, ale poprask způsobil především mohutný, 32letý věkový rozdíl. Ačkoliv si prošli partnerskými neshodami i čelili mediálnímu tlaku, dokazují, že věk je opravdu jen číslo. Energická herečka se velmi ráda prezentuje se svým mladším partnerem a ten ji doprovází i na mnohé společenské události. V oblibě mají především plesy. „A když je o 30 – ani nevím, o kolik přesně – let mladší, mám se zabít? Funguje to, je to fajn, je to příjemné. Nejsem odkázána na to, aby mě někdo živil. Ale když budu na vozíku, dovolím mu, aby mě vozil,“ sdělila herečka on-line magazínu Aha.

Lásku v mladším muži našla i půvabná slovenská herečka Táňa Pauhofová, která se nedávno v tichosti vdala za o 10 let mladšího producenta a hudebníka Jonatána Pastirčáka. O svém manželovi více prozradila v televizní show 7 pádů Honzy Dědka. „Manžel je muzikant, dělá elektronickou hudbu, hudbu k filmům i divadelním představením,“ sdělila herečka. V pořadu mimo jiné potvrdila, že ji manžel chválí za její hyperaktivitu, především za vaření, kterému se věnuje i v pozdních večerních hodinách po představení či natáčení. „Je to čas pro mě, kdy si třeba pustím podcast, vařím a všechno z toho divadla, placu, místa, kde jsem byla, opouštím,“ prozradila Táňa Pauhofová a dodala, že si libuje i v dalších domácích pracích, jako jsou vysávání, žehlení nebo štrikování.

I populární zpěvačka Lucie Bílá našla zalíbení v mladším muži. Už bývalý manžel Václav Noid Bárta byl o 14 let mladší. Teď září štěstím po boku fitness trenéra Radka Filipi, a dělí je dokonce 17letý věkový rozdíl. Zpěvačka, zdá se, nebyla nikdy šťastnější a rozdává úsměvy na všechny strany. Radek si na důkaz své lásky dokonce nechal vytetovat na paži Lucčin autogram a na sociální síť Instagram napsal k fotce: „Lásku mám pořád u sebe…“ Krásnému páru přejí věčnou lásku i mnozí fanoušci a kladně na ni reagují. „S Luckou vám to moc sluší. Dobrý partner se pozná podle úsměvu ženy po svém boku. Tak ať vám to krásně klape dál,“ napsal jeden z fanoušků jako komentář pod kérku z lásky Radka Filipi.

Vlna emocí se strhla u vztahu Moniky Štikové, známé zejména díky své dceři Ornelle. Monika se provdala za o 24 let mladšího hokejistu Petra Biniase. Přestěhovala se za svým kolouškem do Německa, kde hraje za hokejový klub CRE Salzgitter Icefighters. I Monika si díky Petrovi a hokejovému klubu našla v Německu práci. Vozí děti mikrobusem do školy a zpět. Co ještě všechno prozradila o životě v Německu, ale i plánech do budoucna? To se dozvíte v následujícím rozhovoru: 

Ivona Selníková, velmi úspěšná podnikatelka a generální ředitelka známé kosmetické firmy, oslavila minulý rok 10leté výročí se zpěvákem a vítězem 1. řady Česko Slovenské SuperStar Martinem Chodúrem. Vychovávají spolu pětiletého syna Martina a s o 17 let starší partnerkou je zpěvák velice šťastný. Svou tehdy výroční fotkou se pochlubil na sociálních sítích, ale ne všechny reakce byly kladné. Jedna z fanynek nešetřila Ivonu a narážkou reagovala na její povadlá oční víčka. Martin však svou ženu chránil a nenechal na anonymní kritičce nit suchou. „Také by mě nenapadlo ani ve snu, že je to partnerka! Hodí se ale k sobě. Jak zde někdo už psal. On je typ starého mladého,“ reagoval další diskutující... My přejeme tomuto páru mnoho lásky a štěstí navzdory rozporuplným reakcím veřejnosti.

Poměrně velký věkový rozdíl definuje i další známé páry – jsou to například Tatiana a Vojtěch Dykovi, Martina Gavriely s partnerem Marcusem TranemVendula a Josef Pizingerovi nebo Alice Bendová a Michal Topol. Alici její dlouholetý přítel na začátku roku požádal o ruku. Česká herečka radostné oznámení vtipně komentovala na svém Instagramu: „To Ti to trvalo,Ty můj blboune nejapnej. A nejsi vůbec romantik, ale ten prstýnek je pohádkovej a náramnickej. Tak přátelé, já jsem na mladý kolena zasnoubená.

Podívejte se do naší fotogalerie na slavné páry, které kašlou na velký věkový rozdíl!

Autor: Žaneta Podlahová