Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V posteli teď budete zažívat blaho! 30 pyžámek z nových kolekcí vám učaruje

13. října 2021 | 06:00

Na tom, v čem spíte, opravdu záleží. Leckdy tento fakt bereme na lehkou váhu, stejně jako opomíjíme výběr spodního prádla. Přitom se noční negližé pojí s intimitou, vztahem s partnerem, ale především poznáním sebe samotné. Tak jakému dáte přednost vy? Saténové košilce, kalhotovému setu nebo kombinaci tílka s šortkami?

Sehrávají důležitou roli v našem osobním intimním životě, přitom se však nutně nemusí pojit pouze s mileneckými a partnerskými vášnivými pokušeními. Stojí při nás v nemoci, vyřizují s námi poslední pracovní resty či se s námi oddávají seriálovému maratonu nebo dychtivě čtou napínavou detektivku. Jsou s námi v našem soukromí, do kterého bychom si měly zvát opravdu jen vytříbenou společnost, se kterou se budeme cítit navýsost královsky.

Tip na video: Podívejte se na smyslné spodní prádlo z přehlídkového mola!

Video se připravuje ...
Nové kolekce spodního prádla: Troufnete si na ně? • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

Vytříbenou vkusem, ale i materiálem. A právě na těchto dvou atributech při výběru záleží, což nám potvrdila i Iva Janoušková, brand manažerka z e-shopu Astratex, a dodala: „Prioritou jsou především pohodlí, kvalitní materiál a to, abychom i při zbytku dne byly stále krásné.

A v jakém typu nočního potěšení se najdete vy?

Trendy záležitostí jsou především kalhotové sety, pyžama, jež evokují pánský střih s výrazným klopovým límcem a dlouhými rukávy. V oblibě jsou pyžama v saténu za doprovodu tolik poutajících kontrastních proužků či květin na tmavém podkladu, které jdou ruku v ruce s podzimním obdobím. Tímto druhem potěšíme především všechny zimomřivky, ale i parádnice, protože tento komplet v lesku nosí světové influencerky i celebrity na společenské akce, a to v kombinaci s lodičkami. Pasovaly ho tak na právoplatnou součást nositelného šatníku.

Pokud se při odchodu do hajan řídíte heslem „čím méně, tím lépe“ – aneb nesvazovat se příliš dlouhými komplety – zavděčíme se vám šortkovými sety v sametu, saténu či z bambusové viskózy. Tu si pro výběr pyžam zvolila česká značka Jamie Collection, která klade důraz na jejich kvalitní a především ruční zpracování. Pokud jste o tomto materiálu ještě neslyšela, poznejte ho na vlastní kůži, protože je opravdu tolik hebký a prodyšný, že se budete cítit doslova jako v bavlnce a nic jiného nosit už chtít nebudete. Vyzkoušeno na vlastní kůži! A jako bonus navíc – můžete být večer sladěna i se svým partnerem, protože značka nabízí párová pyžama v podobě triček s kulatým výstřihem a šortek.  

TIP REDAKCE: 

Pokud chcete udělat radost nejen sobě, ale i své polovičce, zvolte kombinaci saténu, krajky i romantických květin, která ve vás vyvolá pocit půvabu, elegance a sex-appealu jako v krásné topmodelce Rosie Huntington-Whiteley. Známá kráska v kolaboraci se značkou Marks & Spencer vytvořila luxusní spodní a noční prádlo navržené tak, aby sedělo a lichotilo postavě.

Pohodlné noční prádlo vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma za výhodné ceny.

Ty nejkrásnější kousky z nových kolekcí naleznete v naší fotogalerii!

Autor: Žaneta Podlahová