Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Outfit dne: Oblékněte šaty podle Kateřiny Průšové, do kterých nemusíte mít míry modelky

2. srpna 2021 | 06:00

Jakmile se někde objeví, zaujme široké publikum. Čím překvapila půvabná modelka a Miss České republiky 2002 Kateřina Průšová tentokrát? Letními vzdušnými šaty, které jsou však vhodné i pro baculky či dámy malého vzrůstu! Kde koupíte podobné?

Společenský život se vrátil do téměř původního stavu, do momentu, kdy jsme se potkávali při slavnostních událostech v hojném počtu, a tak se s nimi v poslední době doslova roztrhl pytel, abychom si užili, co nám bylo dlouho odepřeno. Nedávno se v centru Prahy konalo slavnostní otevření nové prodejny luxusních brýlí, které si nenechalo ujít hned několik celebrit.

Tip na video: Které šaty jsou ty pravé pro štíhlé dámy i baculky? Na to se podívejte v Souboji velikostí S vs. XL!

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

Nechyběli návrhář Osmany Laffita, bývalá manželka Ivana Vyskočila a někdejší tanečnice Anife Vyskočilová, ale ani modelka Kateřina Průšová. Ta rozdávala úsměvy na všechny strany, ale nezaujala rozhodně jenom jimi. Zářila svým půvabem, který byl podtržen zvoleným modelem.

Co je nového u známého módního návrháře? To se dozvíte v exkluzivním rozhovoru:

Ten byl opřen o modré šaty s bílým florálním motivem košilového, lehce oversized střihu, který byl však od pasu dolů splývavý. Střih šatů byl výjimečný nejen díky své vzdušnosti, ale také balonovým rukávům. Proto bude dokonalou volbou nejen pro štíhlé vysoké dámy, ale především pro boubelky, jimž zakryje problematické partie, i pro ženy malého vzrůstu. Košilový výstřih do V jim totiž opticky přidá pár centimetrů navíc!

Inspirace na letní elegantní outfit podle Kateřiny Průšové: šaty Zara – 799 Kč; sandálky na klínku eobuv.cz – po slevě 2 244 Kč; kabelka eobuv.cz – 599 Kč; kruhové náušnice Klenoty Aurum – 2 710 Kč; kovový náramek Mango - 799 Kč; lak na nehty ze-zeme.cz - 375 Kč

Podobnými šaty se můžete inspirovat v našem outfitu dne podle Miss České republiky 2002. Nebo také v naší fotogalerii, kam jsme zařadily nejpohodlnější volné šaty tohoto léta!

Krásná Kateřina pak doplnila look zářivými oranžovými sandálky na nízkém klínku se zapínáním na pásek kolem kotníku, který vždy vytvoří na noze takzvaný „wow“ efekt, díky němuž budete mít nohy jako bohyně! Tím však modelka neskončila. Parádu udělala i s malým béžovým psaníčkem do ruky, které svým vzhledem připomíná nadýchaný polštářek, ale je velmi elegantní a noblesní.

O tomto typu kabelky jsme psaly zde:

Nezapomněla ani na šperky. Volba padla na minimalistický, velmi decentní řetízek, jemné kruhové náušnice a náramky. Vše sladila do nadčasové zlaté. Záležet si však dala i na úhledných nehtech s tmavě červeným lakem.

Trendy letní šaty za skvělé ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová