Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Outfit dne: Oblečte se podle Katie Holmes! Pohodlně, ale šik zároveň

26. července 2021 | 06:00

Z nenápadné šedé myšky v nelichotících oděvech se stala současnou módní ikonou, jež učí vytříbenému stylu. A svou novou úlohu zvládá zcela přirozeně s nevídanou lehkostí. Co bychom se od ní měly naučit? Inspirujte se jejím outfitem přímo stvořeným pro pohodové léto!

Královnou stylu přes noc? V tomto případě nejsme tak úplně daleko od pravdy. Protože onen převratný moment, kdy jsme začaly brát Katie vážně a potvrdily jsme si, že na té Mary, tedy pardon, Katie něco je, nastal v době, kdy se objevila v kašmírovém kardiganu, který jí rafinovaně sjížděl po rameni dolů a při tom odhalil úpletovou braletku (nevyztuženou podprsenku) v totožné barvě. Outfit, který vystřelil herečku do hvězdných výšin – ale také značku Khaite, protože tento model byl okamžitě vyprodán, jakmile se objevily ty slavné fotografie...

O jakých kouscích je tu řeč? Na to se podívejte v našem článku:

Podívejte se na módní inspiraci podle Katie Holmes!

Video se připravuje ...
Styl Katie Holmes: Buďte jako ona! • VIDEO: Profimedia

Čím je ale její šatník tolik vytříbený? Katie ho postavila na základních, praktických a především nadčasových kouscích. Mluvíme tak o béžovém trenčkotu, oversized sakách či kožených kvalitních doplňcích hodných vyzrálé ženy, která nad nákupy bedlivě rozmýšlí. Tento fakt potvrzuje i v našem výběru outfitu dne.

(Inspirace na letní uvolněný outfit podle Katie Holmes: košile H&M – 749 Kč; džíny Zara – 699 Kč; kožená kabelka COS – 150 € (zhruba 3850 Kč); kožené mokasíny eobuv.cz – po slevě 2994 Kč; sluneční brýle Mango – 499 Kč.)

Outfit založený na pánském stylu, avšak ženskostí není vykoupen. Herečka efektně upravila pravý cíp košile vně džínů rovného střihu, a tím tak propůjčila celému looku rafinovanost a čirou hravost. Ta je mimo jiné zahalena do nesmrtelných proužků v kombinaci bílé nevinnosti a konejšivé modré – souhra, která vždycky funguje. Kde naleznete ty nejlepší pruhované košile? Inspiraci najdete v naší fotogalerii:

Pomyslnou tečkou jsou pak velká kabelka shopper v černé barvě, mokasíny s elegantní přezkou i výrazné tmavé brýle.

Pohodlný outfit za skvělé ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová