Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

I bez rakety v ruce smečuje. Plíšková má letní módu v malíku! Čím vás překvapí?

  • I bez rakety v ruce smečuje. Plíšková má letní módu v malíku! Čím vás překvapí?
    6. srpna 2021 | 06:00

    Ve svých devětadvaceti letech zaujímá sedmou pozici ve světovém žebříčku nejlepších tenistek. Svou pozici si však vydobyla i na poli módy, i když by se mohlo zdát, že pouze sportovní styl opřený o džíny za doprovodu basic triček v kombinaci s keckami bude tvořit outfity sportovkyni vlastní. A samozřejmě že to tak často je. V létě ale volí o něco odvážnější modely.

    Na které kousky nedá dopustit světová tenisová hráčka? Možná vás překvapí! Ve hře jsou rafinovanost, čirá ženskost i romance s puncem elegance.

    Zajímavé video: Podívejte se na ty nejhezčí olympijské uniformy, které byly kdy vyrobeny!

  • Dole krátké, nahoře dlouhé

    Karolína má především v oblibě krátké šaty do půli stehen v rozverném boho stylu. Takové, které tančí s každým pohybem, jsou bezesporu pohodlné, ale zároveň šik a nadmíru ženské. Že tento styl opakovaně nosí, nám potvrdila včerejší fotografií z bahamské pláže. Světová tenistka vypadala v malých černých doslova půvabně a dokazuje, že černé se není třeba ani ve vysokých teplotách vzdávat!

    O malých černých v podání známých krásek jsme psaly zde:

    Není to však jen černá, která se vyjímá na šatech s balonovými rukávy a áčkovou sukní. Zabodovala i se smaragdovým modelem doplněným textilním páskem, který prokázal Karolíně velkou službu – zdůraznil její ženskou siluetu. Bílé tenisky jsou pak hravým oživením a pomyslnou tečkou. V tomto případě bychom jen uvítaly menší kabelku. V Monaku pak přímo zazářila žlutým modelem s „flíčkovým“ vzorem. Karolína zkrátka ví, co jí lichotí, a jen tak se toho nevzdává! Stejně jako na kurtu!

  • Hra s barvami

    Pokud sličná sportovkyně volí kalhoty nebo šortky, rozstřelí look barevným vrškem. Nedávno se ve Vatikánu blýskla ve žhavém letním trendu. V proužkovaném svetru s kulatým výstřihem. Pruhy a proužky jsou absolutní špičkou mezi letními vzory, avšak většinou v oné bretaňské předloze – typické tmavé modři na bílém podkladu. Karolína však zvolila jinou kombinaci – pestrobarevné provedení – a byla to trefa do černého! Tedy pardon – do žlutozeleného! V Paříži pak souzněla s romantikou města v podobě červených květin na triku s krátkými rukávy.

    Tip na video: Co prozradila Karolína po návratu z Wimbledonu?

    Video se připravuje ...
    Sen vyhrát grandslam trvá, hlásí Plíšková. Náladu si zlepšila na nákupech • VIDEO: iSport TV

  • Zebra z ní udělala šelmu

    I když vynesla sukni se zebřím vzorem, byla doslova šelmou večera. A mohla za to i mini délka onoho dolního dílu. V kombinaci s trikem s ramenními vycpávkami a kotníkovými robustními botami vypadala zatraceně sexy. Černé triko ve stylu „na ragbistu“ uchvátilo celý svět v loňském létě a přesahuje i do letošní sezony.

    Proč se stalo takovým hitem a jak ho ještě jinak nosit? Inspirovat se můžete v našem článku:

    Karolína na něj nedá dopustit nejen večer, kdy jí dodává jiskru a jistou dávku sex-appealu, ale ani přes den při vodních radovánkách, jako je paddleboarding. Černé triko zvolila ke krátkým džínovým šortkám. Zdá se, že jí tahle krátká délka imponuje...

  • Bohyně

    Sportovkyni však lichotí i dlouhé délky sukní i kalhot. Důkazem toho jsou bílé vzdušné šaty s dlouhými rukávy, ve kterých Karolína vypadala jako řecká bohyně, ačkoliv se v nich zrovna procházela Monakem. S naprostým vkusem a citem zvolila i doplňky. Crossbody kabelku ve tmavé modři a k ní sandálky s tenkými řemínky odpovídající barvy. Minimalistický outfit, který sedne štíhlým ženám, ale i boubelkám!

    Tip na video: Co na ni prásknul její manžel? 

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: O2 TV Sport

  • 3 must-have nejen v létě

    A u doplňků ještě chvíli zůstaneme. Tak jako jsou pro Karolínu typické bílé tenisky, jež patří mezi naprosté evergreeny, jsou to i velké černé sluneční brýle s lehkým kočičím protáhnutím neboli cat eye, bez kterých nedá ani ránu. Její stálicí jsou hodinky, ale i kvalitní kabelky. Ať už se jedná o již avizovanou crossbody nebo elegantní typ do ruky.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.