Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Neuvěříte, že je jí 50! Oblečte se podle slavné moderátorky a budete za divu jako ona!

16. srpna 2021 | 06:00

Moderátorka a porotkyně talentových soutěží Amanda Holden je chodící inspirací! Ve svých padesáti letech dokazuje, že výrazné barvy omlazují a neotřelých kombinací se není třeba vzdávat ani bát! Co takhle růžová s červenou? Že vám to přijde moc sladké, vyzývavé a naprosto neslučitelné? Dnes vám dokážeme opak!

Amanda na cestě z práce, z rádia Heart, opět fascinovala své okolí. Byla přímo ztělesněním elegance a smyslného šarmu v sytě červené košili s krátkými rukávy za doprovodu vlající růžové midi sukně. Outfit doladila sandálky na podpatku a malou kabelkou v červené barvě. Sluneční brýle černé barvy a monumentální velikosti jsou pak Amandinou nepostradatelnou součástí.

Tip na video: Které barvy by měla mít každá žena v šatníku? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Není divu, že v této barevné kombinaci byla přímo neodolatelná. Zkuste ji i vy! Možná vám bude zpočátku připadat moc výrazná, excentrická, ale jakmile ji obléknete, dáte nám za pravdu, že se změní na koktejl romantické a vášnivé souhry, ve které se budete cítit daleko sebevědoměji. Protože neexistuje ženštější a přitažlivější kombinace, u které byste si řekla: „Ano, dnes je to o mně!

Inspirace na smyslný outfit podle Amandy Holden: košile Mango – po slevě 599 Kč; sukně TATUUM – po slevě 720 Kč; sandálky na podpatku eobuv.cz - 699 Kč; kabelka eobuv.cz - 3 681 Kč; sluneční brýle H&M - 249 Kč

Na růžovo-červené kombinace se můžete podívat v naší fotogalerii!

Tip redakce: Vsaďte spíše na košili s dlouhým rukávem. Vždy ji můžete ohrnout na kratší délku a poskytne vám 2v1! Může se tak titulovat jako nadčasový kousek, který nebude podléhat ročnímu období.

Červená půjde ruku v ruce i s oranžovou nebo tmavě zelenou. I s těmito barevnými looky vyniknete. Není zapotřebí neustále kupovat nové kousky, abychom oživily svůj šatník a měly pocit doslova prémiového vzhledu. Přitom se stačí pustit do neotřelých barevných kombinací, které tvoří dokonalou symbiózu!

Inspiroval vás styl Amandy Holden? Trendy kousky vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Jak na další barevné kombinace, to se dozvíte v našem článku zde:

Další zajímavé články naleznete v novém čísle Blesku pro ženy. Seženete ho na stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE >>>  

 

Autor: Žaneta Podlahová