Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lesk za 300 Kč je kosmetickou nezbytností vévodkyně Kate! Prošel i naším testem?

  • Vévodkyně Kate
    14. července 2021 | 06:00

    Vévodkyně Kate je ztělesněním dokonalosti, čiré elegance a vkusu. Lze s přesností tvrdit, že je příkladem vytříbené etikety stylu. A ta není vykoupena finančně nedostupnými nákupy, jak by se možná mohlo zdát. Co tedy tkví za jejím kouzlem?  

    Tajemství krásy se ukrývá především ve volbě outfitu vhodného pro danou společenskou událost. Její dokonalou tvář pak podtrhne přirozené líčení v nude tónech, především růžová tvářenka, kvalitní řasenka a jemně narůžovělé rty, jež dodají jejímu výrazu mladistvý vzhled.

    A právě o své rty náležitě pečuje, hydratuje je a zároveň dezinfikuje oblíbeným leskem Natural Lip Perfector od značky Clarins (odstín 01 Rose Shimmer). Lesk je zároveň unikátní tím, že rty vyplňuje a dodává jim líbivý 3D efekt. A proto jsem byla dychtivá tento zázračný lesk vyzkoušet a cítit se alespoň na chvíli díky němu v kůži aristokratky! Zlanařila jsem i své kolegyně, abychom zjistily, zda se tato investice za zhruba 300 korun vyplatí.

    Prošel lesk naším křtem ohněm?

  • Božena Vařilová, koordinátorka sdíleného obsahu ženských titulů

    Od lesku jsem si slibovala opravdu hodně. Protože znám styl vévodkyně Kate i pravidla ohledně líčení u dvora, věděla jsem, že se bude jednat o nenápadnou barvičku. Lesk má opravdu neutrální barvu a jednu zajímavou vlastnost, a to tu, že se přizpůsobí vaší přirozené barvě a tu podtrhne. Na první dobrou jsem byla trošku zklamaná, protože mi přišlo, že mi vytvořil na rtech poměrně hutnou vrstvu divné barvy, ale po chvilce se lehce vsáknul a přizpůsobil se mé barvě, kterou lehce zdůraznil. Na začátku určitě mírně lepí, ale opravdu skvěle hydratuje rty. Používala jsem ho dva dny téměř nonstop a pak jsem měla rty úplně sametové. Navíc jsem si s ním připadala vážně trochu luxusně jako princezna.

    Jak se změnil módní styl Kate v průběhu let? Na to se podívejte ve videu!

    Video se připravuje ...
    Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa • VIDEO: Profimedia/BPŽ

  • Anna Netušilová, koordinátorka ženských webů

    Preferuji spíš matné rtěnky v nenápadných světle růžových odstínech a leskům na rty se víceméně vyhýbám. Barvou se mi tento lesk trefil do vkusu, jen by mohl být méně třpytivý. Nelepí tolik jako ostatní lesky, ale mat je mat. V tomto ohledu jsem ovšem zaujatá. Co se aplikace týče, jemná houbička je příjemná, z aplikátoru stačí vytlačit jen trochu obsahu, aby výsledek na rtech byl efektní. Nicméně jsem stejně musela použít prsty, abych lesk rovnoměrně na rtech rozprostřela.

  • Žaneta Podlahová, redaktorka ženského magazínu bleskproženy.cz

    Miluji nude barvy rtěnek, balzámů i lesků, a proto jsem s testováním dlouho neotálela, ba naopak – nemohla jsem se dočkat, až ho vyzkouším. Už zpočátku mě zaujal aplikátor s houbičkou, díky němuž dostalo nanášení absolutně jiný rozměr. Tak příjemné, tolik pečující. Stejně jako samotný obsah lesku. Musím říct, že při prvním doteku s mými rty působil hutně, ale za okamžik se vsáknul a působil přímo sametově. Navíc dodal mým rtům úchvatnou plnost, což od balzámů a lesků očekávám, takže zcela splnil mé očekávání!

  • Klára Wimmerová, editorka ženského magazínu bleskproženy.cz

    Lesky moc nepoužívám, respektive mám zrovna takové období, kdy vítězí klasické rtěnky, ale tenhle od Clarins bych klidně vzala na milost. Vyhovuje mi balení v malé tubičce, ze které si jen vytlačíte potřebné množství lesku do malé houbičky, kterou aplikujete lesk přímo na rty. Lesk se nelepí, jeho konzistence je poměrně hutná, a na rtech proto vydrží, aniž byste ho musela co chvíli doplňovat. Barva je naprosto univerzální a bude myslím vyhovovat všem barevným typům. Samozřejmě musíte počítat s tím, že není "neslíbatelný" a že budete zanechávat otisky třeba na skleničkách; výhodou ale je, že rty nevysuší, a navíc i příjemně voní a chutná.

    Tip na video: Jak se liší Kate od Meghan?

    Video se připravuje ...
    Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? • VIDEO: HarpersBazaar

  • Gabriela Röhrichová, redaktorka ženského magazínu bleskproženy.cz

    Lesk je velmi příjemné konzistence, nelepí a chutná po karamelu. Na rtech působí jako balzám s leskem, ale mám pocit, že na mě byl trochu moc světlý. Ale příjemný rozhodně byl.

  • Kristýna Juřicová, video editorka a správce Facebooku Blesku pro ženy

    Lesk se nanáší velice dobře a hezky sedí na rtech. Hydratační úkol zjevně plní, protože mé rty se cítily jako v peřince. Barva lesku je v tělové nude, kterou mám velice ráda, a tak mi tento typ lesku vyhovoval. Pozitivní na struktuře tekutiny je, že nelepí jako jiné lesky. Za mě mohu určitě doporučit.

    Lesky na rty za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.